Γιάννης Κωνσταντάτος: “Τα παιδιά στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας!”

-

Ξεκίνησε σήμερα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, η διανομή του Χριστουγεννιάτικου Πακέτου Αγάπης από τον Δήμο Ελληνικού –  Αργυρούπολης.
Παραπάνω από 500 ευάλωτες οικογένειες που ανήκουν στις κοινωνικές δομές του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης πήραν ένα πλούσιο πακέτο τροφίμων ώστε να μην τους λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τους τραπέζι.
Γιάννης Κωνσταντάτος παιδιά επίκεντρο κοινωνικής πολιτικής
Επίσης 120 και πλέον παιδιά των ίδιων οικογενειών πήραν από τον Αγ. Βασίλη που τους περίμενε στην βιβλιοθήκη, το Χριστουγεννιάτικό τους δώρο.
Γιάννης Κωνσταντάτος παιδιά επίκεντρο κοινωνικής πολιτικής
Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:
“Στον δήμο μας τα τελευταία χρόνια έχουμε απλώσει ένα δίχτυ προστασίας στις ευάλωτες οικογένειες οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και τον κορωνοϊό.
Στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης κανείς δεν μένει μόνος του. Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Εύχομαι σε όλους Υγεία και Καλά Χριστούγεννα.”
Γιάννης Κωνσταντάτος παιδιά επίκεντρο κοινωνικής πολιτικής
Στο Χριστουγεννιάτικο Πακέτο Αγάπης συνέδραμαν οι εταιρίες:
1. NIM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
2. ΤΗΕ MART CASH & CARRY AE
3. KOSMOCAR AE
4. LAMDA DEVELOPMENT
5. AΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ ΑΙΓΕΑΣ
6. D. MELIA LTD
7. ΣΙΟΥΦΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
8. ΓΕΓΟΣ SUPER MARKET Α.Ε.
9. SAMSUNG
10. MOLTEN

Παρακολουθήστε βίντεο από την εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα, όπου βρέθηκε στο Δημαρχείο Ελληνικού – Αργυρούπολης κατά τη διάρκεια της διανομής του Χριστουγεννιάτικου Πακέτου Αγάπης και μίλησε με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κωνσταντάτο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ