Γιάννης Κωνσταντάτος: “Χρόνια Πολλά Ελληνικό – Αργυρούπολη!”

-

Βίντεο με τις ευχές του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου και όλης της Δημοτικής Ομάδας, ανέβηκε στα social media, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, χαράς και αγάπης μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες ημέρες που ζούμε και τις “διαφορετικές” γιορτές που θα περάσει ο καθένας αυτά τα Χριστούγεννα.

“Φίλες και φίλοι αναμφισβήτητα ο λαός μας δοκιμάζεται και είναι μια μάχη δύσκολη σκληρή επίπονη σε κάθε περίπτωση, όμως στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη ταιριάζει μόνο το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η χαρά, για τον λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή στόλισε την πόλη μοναδικά, καλύτερα από όσο μπορούσε, με τις δυνάμεις που έχει με τα λίγα χρήματα και πάνω από όλα με πολύ μεράκι και αγάπη για την πόλη και τους κατοίκους” δήλωσε ο κ. Κωνσταντάτος επισημαίνοντας: “Το Ελληνικό και η Αργυρούπολη έχουν μάθει να διασκεδάζουν στις γιορτές, φέτος δεν θα έχουμε εκδηλώσεις.
Στα σπίτια μας διακριτικά και όμορφα για να μπορέσουμε να προστατέψουμε όσους αγαπάμε και ειδικά τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. θα έρθουν κι αλλά Χριστούγεννα και όλοι μαζί θα γιορτάσουμε όπως μοναδικά γνωρίζουμε, φέτος όμως ενωμένοι θα προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους μας.

Ελληνικό και Αργυρούπολη εκ μέρους όλους το Διοικητικού Συμβουλίου Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές και υγεία στα σπίτια μας!”

Παρακολουθήστε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ