Ρεπορτάζ Newsbomb.gr – Lock…ποιο; Γεμάτη κόσμο η πλατεία της Νέας Σμύρνης

-

Lockdown: Ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους σε κεντρικούς δρόμους, κάποιοι έχουν βγει και απολαμβάνουν τη βόλτα τους, χωρίς να τηρούν καν τα μέτρα.

Από τις 6 το πρωί της Κυριακής (3/1) η χώρα μας βρίσκεται και πάλι υπό το καθεστώς σκληρότερων μέτρων, όμως φαίνεται πως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό.

Ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr βρέθηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, η οποία όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι γεμάτη κόσμο! Δεδομένου πως το click away από σήμερα αποτελεί παρελθόν και ο κόσμος στην πλατεία δεν έχει… φόρμες ή κατοικίδια, φαίνεται πως απλά κάποιοι βγήκαν έξω για να πάρουν τον αέρα τους, χωρίς μάλιστα να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα.

Η πλειοψηφία φορούσε μάσκα, όμως οι αποστάσεις πήγαν… περίπατο, με τους πολίτες να κάθονται κοντά ενώ στην πλατεία υπήρχαν και παιδάκια που έπαιζαν.

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Κυριακής η απαγόρευση της κυκλοφορίας δεν ισχύει μετά τις 10 αλλά στις 9, και για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν από σήμερα «σφραγίσματα» κεντρικών δρόμων, όπου θα ελέγχονται μετά τις 9 όλα τα διερχόμενα οχήματα.

lock γεμάτη κόσμο πλατεία Νέας Σμύρνης

lock γεμάτη κόσμο πλατεία Νέας Σμύρνης

ΠΗΓΗnewsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ