Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης δωρέαν rapid test σε όλους τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών

-

Ενόψει επαναλειτουργίας των σχολείων από την Δευτέρα 11/01 ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, πραγματοποίησε rapid test σε όλους τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών με σκοπό την ασφάλεια των παιδιών και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Στο αφιέρωμα που πραγματοποίησε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή “MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ” με τους δημοσιογράφους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος στάθηκε στην συγκίνηση του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών, που περιμένουν τους μικρούς μαθητές από τη Δευτέρα ξανά πίσω στις αίθουσες.

«Θέλω να μεταφέρω πρώτα από όλα τη συγκίνηση του προσωπικού του Παιδικού Σταθμού σήμερα διότι περιμένουν τα παιδιά μας να ξαναγυρίσουν στη φωλιά τους. Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι πολύ σημαντικό ότι οι μαθητές και τα παιδιά θα ξανάρθουν στα σχολεία τους που ενεργοποιούνται ξανά και είναι ένα μεγάλο βήμα, θετικό για την κοινωνία μας, για την πόλη μας και γενικά για τις οικογένειές μας», τόνισε ο κ Κωνσταντάτος ενώ επισήμανε πως: «Το προσωπικό έχει υποβληθεί στο test και εμείς ως δήμος οφείλουμε να το κάνουμε επαναλαμβανόμενα με δικές μας δαπάνες, με δική μας ευθύνη και με πιστοποιημένο βεβαίως εργαστήριο, πάντα με τη βοήθεια της κοινωνικής υπηρεσίας που συνδράμει στον σκοπό αυτό, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των εργαζομένων».

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι: «Έχουμε απολυμάνει όλους τους χώρους, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μαθητές και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας όπως μας τα υπαγορεύει το κράτος σε αυτές τις περιπτώσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ