Αργυρούπολη: Συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως δράστες της χθεσινής αιματηρής επίθεσης σε δύο ανήλικους με μαχαίρι

-

Άγρια συμμορία ανηλίκων στα νότια προάστια, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ληστρική επιδρομή στην Αργυρούπολη, μαχαίρωσε έναν 17χρονο μαθητή, τον έστειλε στο νοσοκομείο και ξυλοκόπησε ανελέητα έναν 16χρονο για να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα και το χαρτζιλίκι. Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ταυτοποίησαν τρεις από τους δράστες και αναμένονται εξελίξεις.

Ήταν λίγο πριν τις 7 χθες το απόγευμα. Μια ομάδα περίπου 30 ανηλίκων κατέβηκε από την Άνω Γλυφάδα με άγριες διαθέσεις. Κοντά στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, ξυλοκόπησαν με μπουνιές έναν 16χρονο για να του αρπάξουν το κινητό του. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Δέκα λεπτά αργότερα εντοπίζουν έναν 17χρονο του επιτίθενται και τον μαχαιρωνούν για να τον ληστέψουν. Το παιδί μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού- Αργυρούπολης έδρασαν αστραπιαία συλλέγοντας πληροφορίες όλη τη νύχτα και αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία ταυτοποίησαν κάποια από τα μέλη της συμμορίας, τα οποία και προσήγαγαν σήμερα το πρωί.

Το νεαρό της ηλικίας των δραστών τρομάζει και προκαλεί μεγάλο προβληματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ