Καλλιθέα: Ζευγάρι αλλοδαπών είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Πώς έφτασαν στα ίχνη τους τα «λαγωνικά» της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραια – Τι ποσότητες τσιγάρων κατέσχεσαν

Ζευγάρι Αιγυπτίων στην Καλλιθεα είχαν μετατρέψει το σπίτι τους και το μίνι μάρκετ σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων!

Τα «λαγωνικά» της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατάφεραν μετά απο εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών να φθάσουν στα ίχνη του ζευγαριού των λαθρεμπόρων, να τους περάσουν χειροπέδες και να κατασχέσουν μεγάλες ποσότητες απο τις παράνομες παρτίδες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπίσουν τον προμηθευτή των τσιγάρων για να βάλουν στο χέρι τα κυκλώματα που κρύβονται απο πίσω.

Καλλιθέα λαθραία τσιγάρα

Η παρακολούθηση και η έφοδος

Η πληροφορία που έφθασε στα γραφεία της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κρίθηκε απο τους έμπειρους αξιωματικούς ως άκρως σοβαρή και σήμανε την αρχή των ερευνών.

Τα λαγωνικά της υπηρεσίας μετά απο αξιοποίηση όλων στοιχείων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν έφθασαν στα ίχνη του 46χρονου Αιγυπτίου και της 36χρονης συζυγου του οι οποίοι διατηρουν μίνι μάρκετ μέσω του οποίου έσπρωχναν τα λαθραία τσιγάρα. Μετα απο παρακολούθηση και σκληρό «λοκάρισμα» 20ημερών αποφάσισαν σήμερα το πρωι να κάνουν επιχείρηση και έβγαλαν «λαβράκι».

Καλλιθέα λαθραία τσιγάρα

Απο το μίνι μάρκετ που διατηρουν, το σπίτι τους, καθώς και σε αποθηκη πολυκατοικιας, όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες του protothema.gr, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 647 κούτες των 10 πακέτων εκάστη διαφόρων εταιρειών, 228 σακουλακια καπνου και 360 πακετα τσιγάρων.

Παράλληλα, βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 274 ευρώ επιμελως κρυμμενων που προέρχονταν απο τις απο τις αγοραπωλησιες. Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία ενω οι έρευνες των αξιωματικών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για να βάλουν στο χερι το κύκλωμα που κρύβεται απο πίσω συνεχίζονται.

Ροή Ειδήσεων

ΕΕ: Ο «χάρτης» του πρωτογενούς τομέα – Οι προοπτικές έως το 2032

Επιβράδυνση της αύξησης της παραγωγής σε μεγάλους κλάδους...

Βρυξέλλες – Σοσιαλδημοκράτες: Έχουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά

Η ανακοίνωση των Σοσιαλδημοκρατών για την υπόθεση διαφθοράς ...

Τήλος: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ | ΣΚΑΪ

Το εστιακό βάθος είναι 18 χιλιόμετρα σύμφωνα με...

«Βαράτε στα μάτια» – Η «σατανική» πρακτικη της πολιτοφυλακής του Ιράν

“Η τελευταία εικόνα που είδε το δεξί μου...

ΕΕ: Ο «χάρτης» του πρωτογενούς τομέα – Οι προοπτικές έως το 2032

Επιβράδυνση της αύξησης της παραγωγής σε μεγάλους κλάδους του πρωτογενούς τομέα της ΕΕ, προβλέπει η έκθεση μεσοπρόθεσμων προοπτικών για τα επόμενα δέκα χρόνια έως...

Βρυξέλλες – Σοσιαλδημοκράτες: Έχουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά

Η ανακοίνωση των Σοσιαλδημοκρατών για την υπόθεση διαφθοράς Ανακοίνωση για την υπόθεση...

Τήλος: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ | ΣΚΑΪ

Το εστιακό βάθος είναι 18 χιλιόμετρα σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ...