Δίνει τέλος στις συμμορίες – Στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

-

Με αφορμή το σοβαρό περιστατικό της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, από συμμορία επίσης ανήλικων, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αργυρούπολη, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος πραγματοποίησε, όπως είχε δεσμευτεί, συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στη συνάντηση ο Υπουργός δήλωσε ότι η ΕΛ. ΑΣ. θα πραγματοποιήσει άμεσες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις ώστε να παταχθεί η δράση των παραβατικών αυτών ομάδων.

Ο κ. Κωνσταντάτος σε συνέχεια της συλλογής στοιχείων και μαρτυριών για παρόμοια περιστατικά βίας στην πόλη από γονείς, έχει προγραμματίσει επίσκεψη στον Εισαγγελέα την επόμενη εβδομάδα, με σκοπό την κατάθεση φακέλου με όλα τα στοιχεία.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης δήλωσε:

“Η δράση των συμμοριών ανηλίκων που απειλούν τα παιδιά μας θα τελειώσει!
Όπως είχα δεσμευτεί μετά το μαχαίρωμα ανηλίκου μαθητή μας από συμμορία ανηλίκων που δρα στις γειτονιές μας από άλλες περιοχές, συναντήθηκα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του κατέθεσα όλες τις καταγγελίες και το υλικό που έχω για την δράση συμμοριών στις γειτονιές μας, τα σχολεία και στις πλατείες μας από δεκάδες γονείς και όχι μόνο.
Ο Υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις ώστε να παταχθεί ανελέητα η δράση των παραβατικών αυτών ομάδων.
Την άλλη εβδομάδα θα επισκεφθώ και τον εισαγγελέα να καταθέσω τα ίδια στοιχεία.
Ο καθένας πλέον αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ευχαριστώ τον Υπουργό για την άμεση αντίδραση του.”

Η δράση των συμμοριών ανηλίκων που απειλούν τα παιδιά μας θα τελειώσει!

Όπως είχα δεσμευτεί μετά το μαχαιρώμα ανηλίκου…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ