Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης – Δημοτική Βιβλιοθήκη σε Ηλεκτρονικό Kατάλογο

-

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αγκαλιάσετε την Δημοτική μας Βιβλιοθήκη και πλέον όλο και περισσότεροι αφιερώνουμε πιο πολύ χρόνο στην ανάγνωση ενός βιβλίου.

Η διαδικασία απλή, εύκολη και γρήγορη

Δανεισμός -Επιστροφή , κατόπιν ραντεβού:

Οι χρήστες μπορούν να αναζητούν στον Ηλεκτρονικό Kατάλογο του OPEN ABEKT της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τη βιβλιογραφία που επιθυμούν στον σύνδεσμο: https://libraryellarg.openabekt.gr/

Στη συνέχεια αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση library@elliniko-argyroupoli.gr με τα στοιχεία των βιβλίων που εντόπισαν στον ηλεκτρονικό κατάλογο και επιθυμούν να δανειστούν, αναγράφοντας τα προσωπικά τους στοιχεία (όπως αριθμό μέλους της βιβλιοθήκης, ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και τα στοιχεία των τεκμηρίων).

Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και τηλεφωνική κράτηση βιβλίου καλώντας στο τηλέφωνο : 210 9920801 & 213 2026031

Τα βιβλία εφόσον είναι ήδη εντός του κτιρίου θα διατίθενται άμεσα προς δανεισμό.

Απαραίτητο για τον δανεισμό είναι η κάρτα μέλους της ΔΒΕΑ. Σε περίπτωση που δε διαθέτετε μπορείτε να ζητήσετε την έκδοσή της.

Η παραλαβή και η επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται κατά τις ώρες 08:00 π.μ έως 15:00 αποκλειστικά με προγραμματισμένο ραντεβού στην υποδοχή της Βιβλιοθήκης.

Το προσωπικό θα προετοιμάζει και θα ενημερώνει τους χρήστες για την παραλαβή ή επιστροφή των βιβλίων με μήνυμα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

Η ΔΒΕΑ θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας του κοινού και του προσωπικού της, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Τα βιβλία θα παραδίδονται με όλες τις προφυλάξεις για την νόσο COVID_19 (γάντια, μάσκα, απολυμάνσεις). Όλα τα δανειζόμενα βιβλία με την επιστροφή τους στη Βιβλιοθήκη θα κρατούνται σε ξεχωριστό χώρο καραντίνας για 72 ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ