Ο Γιάννης Κωνσταντάτος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε εργαζόμενους και εθελοντές που έδωσαν μάχη με την κακοκαιρία

-

Την ευγνωμοσύνη του για την γιγάντια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας, του Πρασίνου, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και οι Εθελοντές του Δήμου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος σε σχετική του δημοσίευση στα social media.

“Για 48 ώρες άυπνοι , οι λιγοστοί αυτοί ήρωες μας έδωσαν μαζί με τους 30 εθελοντές μας στο Κέντρο Επιχειρήσεων μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν καθαρή την πόλη μας και το πετύχαμε ενώ γινόταν πανικός σε όλη την Αττική, δίχως να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, αφού είχαμε από τον Σεπτέμβριο κλαδέψει τα περισσότερα δέντρα, ενώ οι δρόμοι έμειναν διαρκώς ανοιχτοί παντού”, τονίζει ο Δήμαρχος.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του:

Ευγνωμοσύνη στους δικούς μας ήρωες!

Τώρα που όλα τελείωσαν, μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω στους εργαζόμενους μας στον τομέα της καθαριότητας, πρασίνου και πολιτικής προστασίας γιατί για 48 ώρες άυπνοι , οι λιγοστοί αυτοί ήρωες μας έδωσαν μαζί με τους 30 εθελοντές μας στο κέντρο επιχειρήσεων μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν καθαρή την πόλη μας και το πετύχαμε ενώ γινόταν πανικός σε όλη την Αττική δίχως να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα αφού είχαμε από τον Σεπτέμβριο κλαδέψει τα περισσότερα δέντρα ενώ οι δρόμοι έμειναν διαρκώς ανοιχτοί παντού .
Παράλληλα να ευχαριστήσω το βοήθεια στο σπίτι και την κοινωνική υπηρεσία που φρόντισε τους άστεγους , μετέφερε στο νοσοκομείο όσους είχαν ανάγκη νοσηλείας και τρόφιμα σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.

Τέλος να ευχαριστήσω τους Αντιδήμαρχος μου και την Διοίκηση μας γιατί αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι γνωρίζουμε από δύσκολες μάχες και τις δίνουμε ενωμένοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ