Ο Γιάννης Κωνσταντάτος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε εργαζόμενους και εθελοντές που έδωσαν μάχη με την κακοκαιρία

Την ευγνωμοσύνη του για την γιγάντια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας, του Πρασίνου, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και οι Εθελοντές του Δήμου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος σε σχετική του δημοσίευση στα social media.

“Για 48 ώρες άυπνοι , οι λιγοστοί αυτοί ήρωες μας έδωσαν μαζί με τους 30 εθελοντές μας στο Κέντρο Επιχειρήσεων μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν καθαρή την πόλη μας και το πετύχαμε ενώ γινόταν πανικός σε όλη την Αττική, δίχως να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, αφού είχαμε από τον Σεπτέμβριο κλαδέψει τα περισσότερα δέντρα, ενώ οι δρόμοι έμειναν διαρκώς ανοιχτοί παντού”, τονίζει ο Δήμαρχος.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του:

Ευγνωμοσύνη στους δικούς μας ήρωες!

Τώρα που όλα τελείωσαν, μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω στους εργαζόμενους μας στον τομέα της καθαριότητας, πρασίνου και πολιτικής προστασίας γιατί για 48 ώρες άυπνοι , οι λιγοστοί αυτοί ήρωες μας έδωσαν μαζί με τους 30 εθελοντές μας στο κέντρο επιχειρήσεων μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν καθαρή την πόλη μας και το πετύχαμε ενώ γινόταν πανικός σε όλη την Αττική δίχως να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα αφού είχαμε από τον Σεπτέμβριο κλαδέψει τα περισσότερα δέντρα ενώ οι δρόμοι έμειναν διαρκώς ανοιχτοί παντού .
Παράλληλα να ευχαριστήσω το βοήθεια στο σπίτι και την κοινωνική υπηρεσία που φρόντισε τους άστεγους , μετέφερε στο νοσοκομείο όσους είχαν ανάγκη νοσηλείας και τρόφιμα σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.

Τέλος να ευχαριστήσω τους Αντιδήμαρχος μου και την Διοίκηση μας γιατί αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι γνωρίζουμε από δύσκολες μάχες και τις δίνουμε ενωμένοι!

Ροή Ειδήσεων

Κίνα: Εθνική προειδοποίηση για ξηρασία

Την πρώτη εθνική προειδοποίηση ξηρασίας για φέτος εξέδωσε...

Μηλιά: Σημαντική αύξηση των συλλήψεων της καρπόκαψας στις πρώιμες περιοχές

Συστάσεις από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών,...

Ο καιρός το τριήμερο: Μίνι καύσωνας έως το Σάββατο – Έως τους 41 βαθμούς η θερμοκρασία

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί...

Πρώτη σέντρα στην Superleague με «μάχη» Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

Σήμερα, Παρασκευή (19/8), ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague,...

Κίνα: Εθνική προειδοποίηση για ξηρασία

Την πρώτη εθνική προειδοποίηση ξηρασίας για φέτος εξέδωσε η Κίνα, καθώς οι αρχές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει και κινητοποιούν...

Μηλιά: Σημαντική αύξηση των συλλήψεων της καρπόκαψας στις πρώιμες περιοχές

Συστάσεις από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου ΘεσσαλονίκηςΑπό τα δεδομένα των παγίδων στις μηλιές στις περιοχές της Ημαθίας...

Ο καιρός το τριήμερο: Μίνι καύσωνας έως το Σάββατο – Έως τους 41 βαθμούς η θερμοκρασία

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ - Αναλυτικά η...