Ελληνικό – Αργυρούπολη – Απαγορεύτηκε η πρόσβαση οχημάτων στο βουνό τα Σαββατοκύριακα

-

Κατόπιν απόφασης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και του Δασαρχείου, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, για την ασφάλεια των περιπατητών καθώς και για την ποιότητα αναψυχής που προσδίδει το βουνό, τα Σαββατοκύριακα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων στους δασικούς δρόμους.

Η πυκνή κυκλοφορία οχημάτων στον Υμηττό και ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα εγκυμονεί κινδύνους λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας από περιπατητές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το μοιραίο δεν έχει συμβεί από τύχη, μιας και κάποιοι από τους οδηγούς δεν αψηφούν μόνο τις συστάσεις για την αποφυγή κυκλοφορίας οχημάτων στους δασικούς δρόμους, αλλά δεν σέβονται και τους πεζούς, με την απαγόρευση να γίνεται μονόδρομος από την Διοίκηση του Δήμου και το Δασαρχείο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

📣ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
Λόγο της μεγάλης επισκεψιμότητας και για την ασφάλεια των περιπατητών καθώς και για την ποιότητα αναψυχής που προσδίδει το βουνό μας τα Σαββατοκύριακα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων στους δασικούς δρόμους.

🙏Παρακαλούμε να σεβαστείτε την απόφαση του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και ειδικά σε περίοδο covid19 οι κάτοικοι έχουν ιδιαίτερα την ανάγκη διεξόδου και αναψυχής σε περιβάλλον καθαρό και μακριά από αυτοκίνητα.

👉Τα αυτοκίνητα ήδη έχουν κατακλύσει τον αστικό ιστό ας συνεργαστούμε να μην κατακλύσουν και το βουνό μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ