Στο πλευρό των σεισμοπαθών της Ελασσόνας το Ελληνικό και η Αργυρούπολη

-

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ανταποκρινόμενος στην έκκληση βοήθειας της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά τους ισχυρούς σεισμούς που έπληξαν την περιοχή της Ελασσόνας και ιδιαίτερα τον Δήμο Φαρκαδώνας, κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να συμβάλλουν προσφέροντας βοήθεια, συγκεντρώνοντας βασικά είδη προς ανακούφιση των σεισμοπλήκτων.

Σε 4 ημέρες, με την συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη, συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός τροφίμων, ρουχισμού και διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, που βρέθηκε στο σημείο συγκέντρωσης των αγαθών, δήλωσε:

“Στο πλευρό των σεισμοπαθών της Ελασσόνα ο λαός της πόλης μας.
Από την δική σας Ανθρωπιά και Ευαισθητοποίηση που ανταποκριθήκατε δυναμικά στο κάλεσμα μας συγκεντρώθηκαν 600 ζευγάρια παπούτσια, δεκάδες αερόθερμα, τεράστια ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς στην Ελασσόνα.
Πάντα ο λαός της πόλης μας στο πλευρό όσων τον έχουν ανάγκη και ευχαριστώ θερμά την κοινωνική μας υπηρεσία και τις γυναίκες του ΚΙΓΕΑ για την πολύτιμη εργασία τους”.

Στο πλευρό σεισμοπαθών Ελασσόνας Ελληνικό Αργυρούπολη Στο πλευρό σεισμοπαθών Ελασσόνας Ελληνικό Αργυρούπολη Στο πλευρό σεισμοπαθών Ελασσόνας Ελληνικό Αργυρούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ