Γλυφάδα:18χρονος νεαρός ξυλοκοπήθηκε για 20 ευρώ

-

Με τραύματα στο πρόσωπο από ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες ένας 18χρονος, ο οποίος κατήγγειλε στις αρχές ότι έπεσε θύμα ληστείας για μόλις 20 ευρώ στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο νεαρός περπατούσε σε ένα κεντρικό δρόμο της περιοχής, όταν λίγο πριν τις 21:00 χθες το βράδυ, τρία άτομα τον πλησίασαν και με απειλές άρχισαν να του ζητούν όσα χρήματα είχε μαζί του.

Εκείνος τους είπε αρχικά ότι δεν είχε πολλά χρήματα στις τσέπες του και τότε οι δράστες άρχισαν να τον προπηλακίζουν και ένας από αυτούς να τον χτυπάει με μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ο 18χρονος, μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς ότι έψαξαν και του άρπαξαν τα μόλις 20 ευρώ που είχε μαζί του και αμέσως μετά έτρεξαν να εξαφανιστούν.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από βοήθεια που ζήτησε από τους δικούς του ενώ το μόνο που πρόλαβε να πει είναι ότι τα άτομα φορούσαν κουκούλα και μάσκες, προφανώς για να μην κινήσουν τις υποψίες.

Για περισσότερα Νέα και Ειδήσεις πατήστε για να εισέλθετε στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας κάνοντας – 👍Like

Πατήστε like για περισσότερα Νέα και Ειδήσεις

Δημοσιεύτηκε από Ειδήσεις Το Αεροδρόμιο στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

ΠΗΓΗcnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ