Δωρεάν Rapid Test στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από Τρίτη 30 Μαρτίου έως και Παρασκευή 2 Απριλίου

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιούνται από Τρίτη 30 Μαρτίου έως και Παρασκευή 2 Απριλίου, από τις 10.00 έως τις 15.00 στο δημοτικό πάρκινγκ, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου στη Δ.Ε. Βούλας, σε συνεργασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Οι πολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν θα προσέρχονται πεζοί και θα εξετάζονται χωρίς ραντεβού, από κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Για τη νόμιμη μετακίνηση επιλέξτε την αποστολή μηνύματος τύπου 1 στο 13033.

Η εξέταση αφορά σε άτομα άνω των 10 ετών οι οποίοι πρέπει να έχουν μαζί τους, α)ταυτότητα ή διαβατήριο, β)ΑΜΚΑ και γ)κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.

Η διαδικασία της δειγματοληψίας διαρκεί 2 λεπτά και οι εξεταζόμενοι θα ενημερώνονται:

– σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος μέσω τηλεφώνου εντός μισής ώρας, προκειμένου να προσέλθουν για επανεξέταση.

– σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος μέσω γραπτού μηνύματος (sms) εντός 24 ωρών. Λόγω της ταυτόχρονης διενέργειας πολλών Rapid Test, υπάρχει περίπτωση είτε να καθυστερήσει η αποστολή των μηνυμάτων από το πληροφοριακό σύστημα του ΕΟΔΥ, είτε να μην αποσταλεί καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς αν το αποτέλεσμα ήταν θετικό, θα είχαν ειδοποιηθεί άμεσα από τον ΕΟΔΥ.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα που μας κοινοποίησε ο ΕΟΔΥ κατά την διενέργεια Rapid Test στο πλακόστρωτο της παραλίας Βάρκιζας στη Δ.Ε. Βάρης την Κυριακή 28 Μαρτίου, στους 479 εξεταζόμενους εντοπίστηκαν 9 θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Δωρεάν Εργαστήρια για την Επαγγελματική Ενδυνάμωση των γυναικών από τη ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος διοργανώνει δύο δωρεάν δια ζώσης εργαστήρια...

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα αντηλιακού λόγω ήπιων παρενεργειών

Την ανάκληση παρτίδας αντηλιακού που μπορεί να προκαλέσει κοκκίνισμα...

Αυτά είναι τα πρώτα θύματα του που ταυτοποιήθηκαν

Τουλάχιστον τέσσερα θύματα της επίθεσης στο δημοτικό σχολείο του...

Ρόδος: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος μοτοσυκλετιστής

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 33χρονος...

Δωρεάν Εργαστήρια για την Επαγγελματική Ενδυνάμωση των γυναικών από τη ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος διοργανώνει δύο δωρεάν δια ζώσης εργαστήρια επαγγελματικής ενημέρωσης και ενδυνάμωσης για 20 γυναίκες στο Πολυκέντρο Αθηνά στην Ηλιούπολη , με θέμα: «Χτίζω...

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα αντηλιακού λόγω ήπιων παρενεργειών

Την ανάκληση παρτίδας αντηλιακού που μπορεί να προκαλέσει κοκκίνισμα στο δέρμα ή κάψιμο ανακοίνωσε σήμερα (25.05.2022) ο ΕΟΦ. Πρόκειται για το αντηλιακό Babe Super Fluid...

Αυτά είναι τα πρώτα θύματα του που ταυτοποιήθηκαν

Τουλάχιστον τέσσερα θύματα της επίθεσης στο δημοτικό σχολείο του Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους 19 παιδιά και 2 εκπαιδευτικοί, έχουν ταυτοποιηθεί, όπως μεταδίδουν...