Χρ. Καλογήρου: Εργαζόμαστε συστηματικά για τη στήριξη της χοιροτροφίας


Συνάντηση με τη Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος

H αύξηση του κόστους παραγωγής και η ανάγκη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνας Καλογήρου με αντιπροσωπεία της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Οι εκπρόσωποι των χοιροτρόφων έθεσαν, επίσης, μια σειρά άλλων ζητημάτων, όπως η ευζωία και η ένταξη του κλάδου στο μέτρο στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, η προκήρυξη του μέτρου για τη βιοασφάλεια, η οργάνωση μητρώου χοιροειδών.

Διαβάστε επίσης: Eurostat: Μείωση των πληθυσμών χοίρων και βοοειδών στην ΕΕ

«Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και εργαζόμαστε συστηματικά για τη στήριξη της χοιροτροφίας και την ενίσχυση του εισοδήματος των χοιροτρόφων μας», δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση η κ. Καλογήρου.



Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...