Η λύση στην υπερδόμηση των ελληνικών νησιών έρχεται από την Τήνο: Συνέντευξη με Α. Ψάλτη


Η Αναστασία Ψάλτη Πρόεδρος Συλλόγου Μηχανικών Τήνου και CEO της ARTIA & Partners μιλά στη Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr για τα όρια ανοικοδόμησης κι ανάπτυξης των ελληνικών νησιών.

Αφορμή αποτέλεσε η Ολοκληρωμένη Πρόταση Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Τήνου, που ανέθεσε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας (ΚοινΣΕΠ) «Το Μπατίκι», της οποίας η κ. Ψάλτη αποτελεί ιδρυτικό μέλος, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Όπως τόνισε η κ. Ψάλτη: “Τα ελληνικά νησιά χρειάζονται ολοένα και περισσότερο μια ολιστική προσέγγιση για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να κινητοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις και να μπορέσουν να χαράξουν μια βιώσιμη επόμενη μέρα, μέσω του τουρισμού” .

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

To άρθρο Η λύση στην υπερδόμηση των ελληνικών νησιών έρχεται από την Τήνο: Συνέντευξη με Α. Ψάλτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η Έλενα Παπαρίζου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Καλλιμάρμαρο στην εκδήλωση «Αθήνα 20 χρόνια μετά»

Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στο Καλλιμάρμαρο και τραγούδησε το “Μy...

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 16χρονος που είχε πάει για μπάνιο στον Άλιμο και είχε εξαφανιστεί

Ο ανήλικος πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9/24) για μπάνιο στον Άλιμο και από εκείνη τη στιγμή δεν είχε δώσει σημεία ζωής… Ο ανήλικος,16...

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα Skills4Jobs στη Θεσσαλία

Η εμβληματική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) – Skills4Jobs...