Ρεύμα MAXI Home Fixed: Η χαμηλότερη σταθερή τιμή ρεύματος στην αγορά από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας


Συνεχίζεται η διάθεση του νέου προγράμματος Ρεύμα MAXI Home Fixed από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, που εγγυάται στους καταναλωτές τη χαμηλότερη σταθερή τιμή στο ρεύμα με 0,123/kWh και για οκτώ μήνες.

Με δέσμευση τιμής για οκτώ μήνες και σταθερή τιμή κιλοβατώρας για καλύτερη πρόβλεψη λογαριασμού, το Ρεύμα MAXI Home Fixed δεν υπόκειται σε καμία αναπροσαρμογή στις τιμές προμήθειας.

Το νέο ρεύμα από το Φυσικό Αέριο, το οποίο ανήκει στην κατηγορία του κίτρινου τιμολογίου, έχει μηδενική εγγύηση για πληρωμή με πάγια εντολή και είναι διαθέσιμο και για παροχές με νυχτερινό μετρητή με ενιαία τιμή όλο το 24ωρο, χωρίς όριο κατανάλωσης.

Η τιμή αφορά τη χρέωση ενέργειας στο ημερήσιο οικιακό τιμολόγιο, με πάγια χρέωση 9€/μήνα.

Συνδυάζεται με το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.), καθώς και με το πρόγραμμα Επιβράβευση Alpha BankBonus με κάθε ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού. Το πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη μεγάλη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, ισχύει για αιτήσεις έως 31 Ιανουαρίου 2024.

To άρθρο Ρεύμα MAXI Home Fixed: Η χαμηλότερη σταθερή τιμή ρεύματος στην αγορά από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ισημερινός: 5 νεκροί από πυρά σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας

Η επίθεση διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, μέσα σε κομμωτήριο στο υποβαθμισμένο προάστιο Πισουλί ...

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια – Από την κάμερα στο κινητό με sms τα πρόστιμα

Προβλέπεται ότι θα εγκατασταθούν 1.000 κάμερες στην Αττική που θα μπορούν να διαπιστώνουν όλες τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ...

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...