Μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόκτησης ακινήτου μέσα από τα ανανεωμένα παράθυρα της Altamira Properties


Για την απόκτηση ενός ακινήτου που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου χρειάζεται αναζήτηση πληροφοριών και εύρεση όλων των διαθέσιμων εναλλακτικών ακινήτων.

Από το αρχικό στάδιο της αναζήτησης μέχρι και το τελικό στάδιο της απόκτησης ακινήτων συμβάλει η Altamira Properties με την ανανεωμένη πλατφόρμα ακινήτων altamiraproperties.gr, δίνοντας άμεση πρόσβαση στις ζητούμενες πληροφορίες.

Μέσω του ανανεωμένου περιβάλλοντος και της νέας δομής της πλατφόρμας, η αναζήτηση των ακινήτων, καθώς και η περιήγηση στα χαρακτηριστικά τους, γίνεται πλέον πιο εύκολη και πιο ολοκληρωμένη.

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα digital best practices για το navigation των επισκεπτών, τόσο σε περιβάλλον desktop όσο και mobile, η πλατφόρμα διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με διαδραστικά εργαλεία, όπως το online calculator προσομοίωσης στεγαστικού δανείου, αίτημα ενδιαφέροντος ακινήτου, πρόσβαση στο e-auction κλπ.

Επιπλέον, η altamiraproperties.gr περιέχει νέο περιεχόμενο με αναλυτικές πληροφορίες τόσο για τα ίδια τα ακίνητα, όσο και για τη διαδικασία απόκτησής τους. Διακρίνεται, επίσης, από ενδιαφέρουσα αρθρογραφία σε ειδική ενότητα για ακίνητα, που προωθούνται κατά περιόδους.

Με διακριτή παρουσίαση ευκαιριών, πρόσβαση σε διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό και google street views, η ανανεωμένη πλατφόρμα της Altamira Properties προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού «My Altamira Properties account», μέσω του οποίου μπορεί να λαμβάνει προσωποποιημένα μηνύματα.

Με την δημιουργία ενός λογαριασμού, ο επισκέπτης της πλατφόρμας «ξεκλειδώνει» όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την απόκτησή ενός ακινήτου και αποκτά πρόσβαση σε όλο το απαραίτητο συνοδευτικό υλικό.

Σε κάθε στάδιο αυτής της διαδικασίας, ο ενδιαφερόμενος όχι μόνο έχει υποστήριξη, καθοδήγηση και συνδρομή από επαγγελματίες του χώρου με μεγάλη εμπειρία, αλλά και αποκτά τη δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι επαγγελματίες προχωρούν για εκείνον στους τεχνικούς και νομικούς ελέγχους, όπως και στις νομιμοποιήσεις, ενώ ο ίδιος αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα e-auction για την απόκτηση του ακινήτου.

Η ολοκληρωμένη εμπειρία αναζήτησης και απόκτησης ακινήτου από την atamiraproperties.gr αποτελεί one stop shop, καθώς ο επισκέπτης βρίσκει το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες του μέσα από ένα μεγάλο εύρος διαθέσιμων ακινήτων.

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο...

Θερινές εκτώσεις: Προσοχή στο καρτελάκι

Στόχος των εμπόρων είναι τζίρος άνω των περυσινών...

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα

O Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ θα υποδεχθεί και θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αντιναύαρχο Καντίρ Γιλντίζ ...

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές πράξεις, και οι 14 παραμένουν κρατούμενοι ...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο Diamond League του Παρισιού, καθώς με άλμα στα 2,10 μέτρα, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο...