Αποκατάσταση του Μπλοκ 15 στο Χαϊδάρι από την Περιφ. Αττικής – Διαδικτυακή εκστρατεία ενημέρωσης για τα έργα υποδομής

Έργο προϋπολογισμού 140.000 ευρώ

Με την αποκατάσταση του Μπλοκ 15, του θυσιαστηρίου των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου, έργο προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής τη διαδικτυακή εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί.
Με το έργο αυτό αποδίδουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά του λαού μας, υπογραμμίζει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψή της στον εμβληματικό χώρο, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα.
Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην ανάγκη αποκατάστασης του εμβληματικού αυτού χώρου, σημειώνει η κ. Δούρου, και προσχωρήσαμε στο έργο μετά το μνημόνιο συνεργασίας που συνυπέγραψε η Περιφέρεια και το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας. Έτσι στηρίζουμε τη μνήμη και παίρνουμε μαθήματα από τη λήθη, γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο αγώνας κατά του ναζισμού και του φασισμού είναι αγώνας διαρκείας.
Η Περιφέρεια Αττικής, προσθέτει η κ. Δούρου, αποκατάστησε τον ιστορικό αυτό χώρο με ένα έργο προϋπολογισμού 140.000 ευρώ και αυτό δεν είναι fakenews.