Συνάντηση Γ. Σγουρού με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου

Επίσκεψη στον Πειραιά

Επίσκεψη στον δήμο Πειραιά πραγματοποίησε ο Γιάννης Σγουρός που συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον καθημερινό διάλογο και την επικοινωνία με τους πολίτες και φορείς της Αττικής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε αρχικά στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου, στο Δημαρχείο στην πλατεία Κοραή όπου συνομίλησε με το προσωπικό του Δήμου και με εξυπηρετούμενους πολίτες.

Στη συνέχεια περπάτησε στον πεζόδρομο της οδού Σωτήρος, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε αυτή την οικονομική συγκυρία.

Κατόπιν ο Γ. Σγουρός επισκέφτηκε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Ανδριανό Μιχάλαρο και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΜΜΕ – βιοτεχνίες. Οι δύο πλευρές εστίασαν τόσο στις ανάγκες αλλά κυρίως στις λύσεις και άμεσες ενέργειες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας επισημαίνοντας την ανάγκη να επισπευσθεί η απορροφητικότητα από το ΕΣΠΑ που παρουσιάζει τραγική υστέρηση.