Η μπάλα από το «Χέρι του Θεού» πουλήθηκε αντί 2.3 εκατομμυρίων ευρώ


Η φανέλα του Ντιέγκο Μαραντόνα από το παιχνίδι όπου σκόραρε το μυθικό γκολ κόντρα στην Αγγλία στο Μουντιάλ του Μεξικό δημοπρατήθηκε πέρσι σε τιμή ρεκόρ, 8.4 εκατομμύρια ευρώ!

Μπορεί να έχουν περάσει 36 χρόνια από τον ημιτελικό της Αγγλίας με την Αργεντινή, όπου ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέτυχε δύο από τα πιο διάσημα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η «μαγεία», όμως, παραμένει η ίδια. Κάτι που αποδεικνύεται μέσα από τις δημοπρασίες που γίνονται για τα ιστορικά αντικείμενα εκείνου του παιχνιδιού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικό.

Πέρσι η φανέλα του Μαραντόνα είχε δημοπρατηθεί σε τιμή ρεκόρ, 8.4 εκατομμύρια ευρώ και φέτος ήρθε η σειρά για την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από το «Χέρι του Θεού».

Ο Τυνήσιος διαιτητής, Αλί Μπιν Νασέρ, ο οποίος είχε μετρήσει το θρυλικό αυτό γκολ, έβγαλε την μπάλα σε δημοπρασία και την παραχώρησε σε πλειοδότη που του προσέφερε 2,3 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό μυθικό, αν σκεφτούμε πως απλά μιλάμε για μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Ροή Ειδήσεων

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 16χρονος που είχε πάει για μπάνιο στον Άλιμο και είχε εξαφανιστεί

Ο ανήλικος πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9/24) για μπάνιο στον Άλιμο και από εκείνη τη στιγμή δεν είχε δώσει σημεία ζωής… Ο ανήλικος,16...

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα Skills4Jobs στη Θεσσαλία

Η εμβληματική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) – Skills4Jobs...

Νέοι μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου

Συναγερμός στις αρχές για την ύπαρξη ξύλινου σκάφους με 22 μετανάστες 37 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου. ...