«Ξεπαγώνουν» περισσότεροι λογαριασμοί μέσα στις επόμενες 30 ημέρες


Το Twitter ξεκίνησε να επαναφέρει λογαριασμούς που είχαν τεθεί σε αναστολή λόγω παραβίασης των κανόνων της πλατφόρμας και η εταιρεία σχεδιάζει να επαναφέρει περισσότερους μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Σε μια σειρά αναρτήσεων το βράδυ της Παρασκευής, το Twitter ανέφερε ότι είχε εντοπίσει διάφορες πολιτικές όπου η μόνιμη αναστολή ήταν μια «δυσανάλογη» ενέργεια για παραβίαση κανόνων.

Η εταιρεία είπε ότι οι αποκαταστημένοι λογαριασμοί εξακολουθούν να πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες της. «Η οριστική αναστολή παραμένει μια ενέργεια επιβολής για σοβαρές παραβιάσεις», ανέφερε.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, σε ξεχωριστές του αναρτήσεις στο Twitter έγραψε ότι ότι θα επαναφέρει σε λειτουργία τους λογαριασμούς στο Twitter αρκετών δημοσιογράφων που ανεστάλησαν εν μέσω διαμάχης για τη δημοσιοποίηση δημοσίων δεδομένων για τις διαδρομές του αεροσκάφους του.

«Ο κόσμος μίλησε. Θα αρθεί τώρα η αναστολή των λογαριασμών που δημοσίευσαν προσωπικές πληροφορίες για την τοποθεσία μου», ανέφερε o επιχειρηματίας μέσω Twitter.

crossorigin="anonymous">

Ο Μασκ προχώρησε σε «δημοσκόπηση» μέσω Twitter για το εάν θα πρέπει να επανέλθουν σε λειτουργία οι λογαριασμοί των δημοσιογράφων, με το 58,7% των συμμετεχόντων να δηλώνει υπέρ της άμεσης αποκατάστασής τους.

Νωρίτερα η πλατφόρμα ανέστειλε τους λογαριασμούς αρκετών διακεκριμένων δημοσιογράφων – συμπεριλαμβανομένων από μέσα όπως η Washington Post, το CNN και οι New York Times – που κάλυπταν θέματα σχετικά με τον Μασκ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έθεταν σε κίνδυνο την οικογένειά του.Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλία: Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγρότων

Στα μπλόκα σε διάφορα σημεία της χώρας και...

Kακοκαιρία Βarbara: Ποια δρομολόγια λεωφορείων δεν πραγματοποιούνται- Νέα ενημέρωση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, ισχύουν...

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, στους 1.900 οι νεκροί

Στους 1.121 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από...

Κακοκαιρία «Barbara»: Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη

Δείτε σε ποιες περιοχές έχει ληφθεί ήδη απόφαση...

Θεσσαλία: Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγρότων

Στα μπλόκα σε διάφορα σημεία της χώρας και ειδικότερα σε αυτά της Θεσσαλίας όπου βρίσκεται το κέντρο των κινητοποιήσεων παραμένουν οι αγρότες, ενισχύοντάς...

Kακοκαιρία Βarbara: Ποια δρομολόγια λεωφορείων δεν πραγματοποιούνται- Νέα ενημέρωση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, ισχύουν οι ακόλουθες μεταβολές

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, στους 1.900 οι νεκροί

Στους 1.121 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον πρώτο σεισμό στην Τουρκία, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστροφών της χώρας. Αυτό ανεβάζει τον...