Νιούκαστλ για μεγάλα πράγματα


H Νιούκαστλ πέρασε σαν άνεμος από το «Κινγκ Πάουερ» απέναντι στη Λέστερ, την οποία νίκησε 3-0 και σκαρφάλωσε προσωρινά στη δεύτερη θέση, στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ αλλά με δύο αγώνες περισσότερους.

Το σκορ στα πρώτα επτά λεπτά ήταν 2-0 για τις «Καρακάξες», που έφτασαν στο τελικό 3-0 μόλις στο 32ο λεπτό και ύστερα «κατέβασαν» ταχύτητα.

Με σούπερ νίκη (2-1) έφυγε από το «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον η Γουλβς και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση μετά τη 17η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μίνα στο 7΄ και ο Ποντένσε ισοφάρισε στο 22΄. Το παιχνίδι όδευε προς την ισοπαλία, αλλά ο Νούρι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στους «Λύκους» μια νίκη που, σε βάθος χρόνου, ενδέχεται να σημάνει την παραμονή τους στην Premier League.

Ουραγός είναι πια η Σαουθάμπτον, που ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπράιτον με 3-1 (14΄ Λαλάνα, 35΄ αυτ. Περό, 56΄ Μαρτς – 74΄ Γουόρντ-Πράους).

Άλμα και για την Φούλαμ που πέρασε με 3-0 (31΄ Ριντ, 71΄ Ριμ, 80΄ Μίτροβιτς) από το «Σέλχαρστ Παρκ» απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία όμως τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, αφού στο 34ο λεπτό αποβλήθηκε ο Μίτσελ και στο 57ο ο Τόμκινς.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης ημέρας η Μπρέντφορντ υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2 (15΄ Γιάνελτ, 54΄ Τόνεϊ – 65΄ Κέιν, 72΄ Χόιμπιεργκ 72′) την Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν με το τέρμα που πέτυχε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Premier League σε αγώνες της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων (Boxing Day) με 10 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρόμπι Φάουλερ με 9.

Πάντως, ο Κέιν αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους της Μπρέντφορντ για το χαμένο πέναλτι στον ημιτελικό με τη Γαλλία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ροή Ειδήσεων

Τα McDonald’s επαναφέρουν το Quarter Pounder μετά το ξέσπασμα του E. coli

Ο γίγαντας των φαστ φουντ ανακοίνωσε ότι τα...

Υπουργείο Τουρισμού: Λειτουργούσε παράνομα το ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Το Υπουργείο προσθέτει ότι «θα ακολουθηθούν όλες οι...

Καιρός: Αίθριος με συννεφιά στα δυτικά και την Κρήτη

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα...

Τα McDonald’s επαναφέρουν το Quarter Pounder μετά το ξέσπασμα του E. coli

Ο γίγαντας των φαστ φουντ ανακοίνωσε ότι τα δείγματα από τα μπιφτέκια του που εξετάσθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές ήταν αρνητικά για το...

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου: Δείτε φωτογραφίες από την έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη

Κατά τη διάρκεια της τελετής ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος ενώ παράλληλα ήχησαν οι καμπάνες στους Ιερούς Ναούς της Αθήνας ...

Υπουργείο Τουρισμού: Λειτουργούσε παράνομα το ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Το Υπουργείο προσθέτει ότι «θα ακολουθηθούν όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιβολή τυχόν περαιτέρω διοικητικών κυρώσεων» ...