Η Τσέλσι νίκησε, αλλά «έχασε» ξανά τον Ρις Τζέιμς με νέο τραυματισμό στο γόνατο


Τα «χαμόγελα» για την επάνοδο της Τσέλσι στις νίκες στην Premier League έπειτα από 2,5 μήνες (είχε 2 ισοπαλίες και 3 σερί ήττες μετά τις 16 Οκτωβρίου), «πάγωσε» ο νέος τραυματισμός του Ρις Τζέιμς στο 2-0 επί της Μπόρνμουθ.

Ο διεθνής Άγγλος δεξιός φουλ μπακ, που έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ λόγω επέμβασης που έκανε στο γόνατο μετά το ματς του Champions League με τη Μίλαν, χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο στο 53ο λεπτό του αποψινού και η ανησυχία στους «μπλε» είναι ήδη πολύ μεγάλη.

«Δεν είναι καλό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε… Είναι νωρίς για μένα να κάνω εκτιμήσεις, αλλά ότι κι αν βγει απ’ αυτόν τον τραυματισμό δεν θα είναι καλό» τόνισε ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας Γκρέαμ Πότερ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και πρόσθεσε:

«Πρέπει να… σταυρώσουμε τα δάχτυλά μας και θα μάθουμε αναλυτικά στις επόμενες 1-2 μέρες μετά τις εξετάσεις που θα κάνει…».

Πηγή: ΑΜΠΕ, Reuters

Ροή Ειδήσεων

Η κακοκαιρία Boris «χτύπησε» την Ιταλία – Αγνοούμενοι και πλημμύρες στην Εμίλια Ρομάνια

Τα σχολεία σε όλη την Εμίλια-Ρομάνια έκλεισαν, δρόμοι επλήγησαν από κατολισθήσεις και η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει διακοπεί σε ορισμένα σημεία. ...

Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό: Όπλα, λίρες και συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής ...

Σάλος στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι»

Στο φόντο της φωτογραφίας με το γράφημα από δημοσκόπηση φαινόταν μια εσωτερική πισίνα, κάτι που παρατήρησαν οι χρήστες του X, το οποίο πήρε...