ΣΠΑΥ: Η Ανατολική πλευρά του Υμηττού ενισχύεται με ένα ακόμα πυροσβεστικό όχημα και με εξοπλισμό για τους εθελοντές της Π.Π. του Δήμου Παιανίας

Η Ανατολική πλευρά του Υμηττού ενισχύεται με ένα ακόμα πυροσβεστικό όχημα και με εξοπλισμό για τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας του Δήμου Παιανίας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Παιανίας μεταξύ του Προέδρου του ΣΠΑΥ & Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη, του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχο Γιάννη Ζαμάνη και των επιτελείων του ΣΠΑΥ και του Δήμου Παιανίας όπου συζητήθηκαν τα έργα πρόληψης που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας για τις οποίες ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι Δήμοι – Μέλη του ΣΠΑΥ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Γλυκών Νερών για τη συντήρηση των δασικών δρόμων, τους καθαρισμούς και τις εκτεταμένες κλαδεύσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα συνεχιστούν από τον ΣΠΑΥ οι παραδόσεις πυροσβεστικού εξοπλισμού και μέσων ατομικής προστασίας για τους εθελοντές, τους άγρυπνους φρουρούς του Υμηττού μας.

Ροή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τη Δευτέρα

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Θεοκλή Ζαούτη...

Δένδιας: Ενημερώνει τα κόμματα για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

Ο κύκλος των ενημερώσεων ξεκίνησε με τον εκπρόσωπο...

Γεωργιάδης: Πρόστιμα 40.000 ευρώ σε βενζινάδικα για αθέμιτη κερδοφορία

Συστάσεις για να σταματήσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης...

ΕΛΓΑ: Προσλήψεις 120 γεωπόνων – εκτιμητών

Οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια ΑΣΕΠΣτην...

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τη Δευτέρα

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Θεοκλή Ζαούτη και τον Δημήτρη Παρασκευή ...

Δένδιας: Ενημερώνει τα κόμματα για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

Ο κύκλος των ενημερώσεων ξεκίνησε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κατρούγκαλο ...

Γεωργιάδης: Πρόστιμα 40.000 ευρώ σε βενζινάδικα για αθέμιτη κερδοφορία

Συστάσεις για να σταματήσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης οφέλους υπέρ του κανονικού έγιναν σε άλλα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων. ...