Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Πρόσεξε για υπερεκτιμήσεις ή βιαστικές συζητήσεις και συμπεράσματα με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη. Ο ρυθμός μπορεί να είναι έντονος αλλά το να σκοντάψεις είναι πιο πιθανό αν βιάζεσαι να ξεπεράσεις τα πράγματα, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να δαμάσεις την ανυπομονησία.

Μπορεί κάλλιστα να ασκείς πίεση στον εαυτό σου για να πάρεις μια απόφαση. Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές αλλά μπορεί να υπάρχουν σχετικές ανησυχίες. Μην φοβάσαι να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε ερωτικά, συναισθηματικά θέματα.

Δίδυμοι: Η σημερινή όψη Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει την ανυπομονησία και το να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα είναι συνέπεια. Οι άλλοι μπορεί να είναι επιθετικοί σχετικά με τις ανάγκες τους ή μπορεί να αισθάνεσαι ότι παραγκωνίζεσαι.

Οι πιθανότητες είναι μεγάλες οι άνθρωποι να είναι πολύ απασχολημένοι με τα δικά τους προβλήματα για να προσέξουν οτιδήποτε άλλο προς το παρόν. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να επικοινωνήσεις καθώς είναι πιθανές παρεξηγήσεις.

Καρκίνος: Με το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Άρη, η τάση μπορεί να είναι να βιάσεις τα πράγματα. Η στροφή σε άλλους για μια αίσθηση σταθερότητας θα μπορούσε να σε απογοητεύσει. Εάν παρατηρήσεις ότι οι άνθρωποι είναι αμυντικοί κάτι που είναι πολύ πιθανό, ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις μια καλύτερη μέρα για να αντιμετωπίσεις τα σημαντικά πράγματα.

Η τάση είναι να παίρνεις αυτά που επικοινωνείς πολύ προσωπικά. Προσπάθησε να μην υποκύψεις στην πίεση να λάβεις αποφάσεις ή να αναλάβεις δράση σε θέματα που αφορούν χρήματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας.

Λέων: Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις και να προσέξεις τι λες σήμερα, ιδιαίτερα επαγγελματικά ή δημόσια.

Η τάση μπορεί να είναι να αντισταθείς στις επιθυμίες των άλλων ή να προωθήσεις μια ιδέα όταν οι άνθρωποι είναι πολύ απορροφημένοι στις δικές τους επιθυμίες για να δώσουν τη δέουσα προσοχή στις δικές σου. Μπορεί να είσαι προκλητική με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη είτε είναι πρόθεση σου είτε όχι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ροή Ειδήσεων

Κεφαλονιά: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο – Έπεσαν με φορτηγό σε γκρεμό

Ένας βοσκός στην περιοχή είδε την εκτροπή του...

Συνελήφθη ο ληστής με τη μηχανή – Είχε σκοτώσει ηλικιωμένη

Ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης στις...

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωση για τις παρακολουθήσεις

Ανακοίνωση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από...

Κεφαλονιά: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο – Έπεσαν με φορτηγό σε γκρεμό

Ένας βοσκός στην περιοχή είδε την εκτροπή του φορτηγού και κάλεσε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία ...

Συνελήφθη ο ληστής με τη μηχανή – Είχε σκοτώσει ηλικιωμένη

Ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης στις 2 Δεκεμβρίου Στη σύλληψη...