Έλενα Παπαρίζου: «Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητά μου»


«Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» δηλώνει η Έλενα Παπαρίζου, που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, για τα χρόνια που αναζητούσε τη σεξουαλικότητά της αλλά και τη θρησκεία. «Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του.

Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα», εξομολογήθηκε, αρχικά, η Έλενα Παπαρίζου.

Για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων, η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια.

Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες;

   

Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου».

To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...