Η Μπέβερλι Ντ΄ Άντζελο αποκάλυψε την ερωτική της σχέση με τον Αλ Πατσίνο


Η Μπέβερλι Ντ΄ Αντζελο έβγαλε στη φόρα λεπτομέρειες της σχέσης της με τον συνάδελφό της ηθοποιό και εμβληματικό σταρ της Μέκκας του κινηματογράφου των ΗΠΑ, του Χόλιγουντ, Αλ Πατσίνο, η οποία ξεκίνησε πριν 27 χρόνια.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Μπέβερλι Ντ΄ Άντζελο (Beverly D’Angelo) μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση της με τον σταρ της κινηματογραφικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, Αλ Πατσίνο μέσω ενός βίντεο που δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην μακροσκελή ανάρτησή της ηθοποιός τόνισε ότι αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με τον Αλ Πατσίνο, επειδή δέχθηκε πολλά μηνύματα για αυτό το θέμα, ενώ ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν το 1996 όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο αεροπλάνο πετώντας από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ προς τη Νέα Υόρκη.

«Η ιστορία μου με τον Αλ Πατσίνο ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία απέκτησε δυο παιδιά με τον συνάδελφό της τα 22χρονα δίδυμα Ολίβια και Άντον, σύμφωνα με την Dailymail.

Παρά τον χωρισμό τους η ηθοποιός είπε ότι έμεινε φίλη με τον Αλ Πατσίνο.

«Συνεχίσαμε σταθερά το ταξίδι μας ως γονείς με ένα βαθύτερο είδος οικειότητας, ειλικρίνειας και αποδοχής από ότι θα επέτρεπε μια “παραδοσιακή” σχέση», είπε η Μπέβερλι Ντ΄ Άντζελο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beverly D’Angelo (@officialbeverlydangelo)

 

Η Ντ’ Άντζελο αποκάλυψε ότι έζησε μαζί με τον Αλ Πατσίνο επτά χρόνια.

Το 1996, «ήμασταν στο ίδιο αεροπλάνο πηγαίνοντας από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη. Μου είπε «έλα να κάτσεις δίπλα μου και μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, είχαν αρχίσει όλα». «Την επόμενη χρονιά», συνέχισε η διάσημη ηθοποιός, «με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: “Θέλω να γίνεις η μητέρα των παιδιών μου”» και «παρόλο που είχα αποφύγει αυτόν τον ρόλο όσο ζούσα, ήμουν βαθιά ερωτευμένη και ήμουν 100% μέσα».

Απέκτησαν «με πολλή προσπάθεια και με τα θαύματα της σύγχρονης επιστήμης» τα δίδυμα τους το 2001. Αν και ο χωρισμός τους «οριστικοποιήθηκε το 2004» συνεχίζουν, σύμφωνα με την Ντ’ Άντζελο να μοιράζονται «μια μοναδική και βαθιά φιλία, που διαρκεί μέχρι σήμερα».

To άρθρο Η Μπέβερλι Ντ΄ Άντζελο αποκάλυψε την ερωτική της σχέση με τον Αλ Πατσίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Αχαΐα: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ | ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός εκδηλώθηκε...

Ιράν: 12 συλλήψεις για «κατασκοπεία» υπέρ του Ισραήλ

Σήμερα με δρακόντεια μέτρα και στρατιωτικές τιμές, χιλιάδες...

Βόλος: Πετροπόλεμος μεταξύ κουκουλοφόρων στο κέντρο της πόλης

Tο επεισόδιο ξεκίνησε από την συμβολή των οδών...

Κατιάνα Μπαλανίκα: Στο «Ντόλτσε Βίτα» έπαιξα την Σάσα σαν γκέι – Ποια γυναίκα λέει τέτοιες ατάκες;

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για το ρόλο της «Σάσας» στη θρυλική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» αποκαλύπτοντας πώς έβαλε τη δική της «πινελιά» που τελικά,...

Αχαΐα: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ | ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός εκδηλώθηκε 15 χιλιόμετρα Νοτιαανατολικά του Καλεντζίου Αχαΐας και είχε 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. ...

Ιράν: 12 συλλήψεις για «κατασκοπεία» υπέρ του Ισραήλ

Σήμερα με δρακόντεια μέτρα και στρατιωτικές τιμές, χιλιάδες κόσμου συνόδευσαν τον νούμερο 2 της Χεζμπολάχ, Ιμπραχίμ Ακίλ στην τελευταία του κατοικία. ...