Joker: Folie à Deux – Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ


Η ταινία που συζητήθηκε ίσως περισσότερο από όλες τα τελευταία χρόνια, με έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια, ο «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ ετοιμάζεται για τη… μεγάλη επιστροφή.

Το σίκουελ έχει τίτλο Joker: Folie à Deux και στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ πρωταγωνιστεί η Lady Gaga. Ήδη οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα έχουν δημοσιευτεί αλλά ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς, φροντίζει να κρατά τους θαυμαστές σε… εγρήγορση! 

Έτσι, ανέβασε στο instagram δυο νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και σε μια απ’ αυτές εμφανίζονται οι δυο πρωταγωνιστές της.

Ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει στο ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου, ενώ η Lady Gaga θα είναι η Χάρλει Κουίν στον νέο Joker.

Στο πρώτο στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας, διακρίνεται ο «Τζόκερ» μέσα στις φυλακές του Arkham Asylum, ενώ στο δεύτερο η Lady Gaga ως «Χάρλεϊ Κουίν» κοιτάζει τον εμβληματικό ήρωα με το χαρακτηριστικό του μακιγιάζ.

«Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ένα υπέροχο νέο έτος», έγραψε ο Τοντ Φίλιπς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Σύμφωνα με το Deadline η πολυαναμενόμενη ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Tο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Μπρένταν Γκλίσον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και Χάρι Λότι.

To άρθρο Joker: Folie à Deux – Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία κατά του Μάριου Σιαλμά

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία εναντίον του...

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και πέντε φυσικά πρόσωπα για φαινόμενα βίας

Το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι των δικεφάλων είναι...

Χεζμπολάχ: «Επιτεθήκαμε σε στρατιωτική βάση κοντά στη Χάιφα, καταστρέψαμε 7 άρματα μάχης»

Στην ανακοίνωσή της η σιιτική οργάνωση αναφέρει ότι οι μαχητές της προχώρησαν σε μια «αεροπορική επίθεση με μια μοίρα μη επανδρωμένων αεροσκαφών»  ...

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία κατά του Μάριου Σιαλμά

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία εναντίον του πολιτικού μέσω διαδικτύου- Ανήρτησε απειλητικό μήνυμα στο προφίλ του βουλευτή ...

Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά

Υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει «σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα για να εξασφαλισθεί τόσο ο υγιής ανταγωνισμός, όσο και η μείωση των ανισοτήτων» ...