Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρωτοχρονιάτικη απόδραση στη Ζανζιβάρη – «Στη φύση που τόσο αγαπώ»


Στη Ζανζιβάρη βρήκε η ανατολή του 2024 τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ», έγραψε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Να περάσει διαφορετικά τις φετινές γιορτές αποφάσισε η Ζέτα Μακρυπούλια με την όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιό να επιλέγει την εξωτική Ζανζιβάρη, έναν ηλιόλουστο προορισμό στην Αφρική.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε τον λόγο που θέλησε να κάνει διακοπές σε ένα τέτοιο μέρος, λέγοντας:

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι!.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε μάλιστα, και μία σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα! Καλή Χρονιά! 💖».

To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρωτοχρονιάτικη απόδραση στη Ζανζιβάρη – «Στη φύση που τόσο αγαπώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Premier League: Η «τριάρα» της Λίβερπουλ και οι εντυπωσιακές ανατροπές από Άστον Βίλα και Τότεναμ

Η Λίβερπουλ «μεγάλωσε» τη νικηφόρα πορεία της στην Premier League, με τη νίκη της (3-0) κόντρα στην Μπόρνμουθ. Ανατροπή και εντυπωσιακές νίκες με...

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν μπορούν να κάνουν όλοι σάτιρα, είναι συγκεκριμένοι αυτοί που μπορούν»

«Η εποχή μας δεν σηκώνει χιούμορ με τον χοντρό και τον λιγνό. Αν δημιουργήσουμε κάτι τώρα, αλλά το παλιό δεν μπορούμε να το...

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Πέρασε από το Πανθεσσαλικό και κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που έψαχνε στην έδρα του Βόλου (4-1), κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League και θα…...