Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης μαζί σε νέο επαγγελματικό βήμα μετά το διαζύγιο


«Βελούδινο» φαίνεται ότι είναι το διαζύγιο ανάμεσα στη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση. Λίγες μέρες αφού έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να χωρίσουν, οι δυο τους ανέβασαν κοινή φωτογραφία στο instagram για να ενημερώσουν για το νέο, κοινό τους επαγγελματικό βήμα.

Ύστερα από επτά χρόνια γάμου, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Αλλά αυτό θα είναι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αφού όπως φαίνεται σε επαγγελματικό, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους!

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης (08.02.2024) ανέβασαν και κοινές φωτογραφίες στο Instagram για να κάνουν γνωστό το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο chef φαίνεται ότι «τρέχουν» το νέο μαγειρικό project. Αλλά δεν έδωσαν άλλες λεπτομέρειες για το τι… «μαγειρεύουν».

Στα stories που ανέβησαν στον λογαριασμό της Μαριάντας Πιερίδη στο instagram, οι φωτογραφίες αναφέρουν ότι όλα είναι… αυστηρά επαγγελματικά. 

«Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη.

Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να αλλάξει», ανέφερε, πρόσφατα, η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης μαζί σε νέο επαγγελματικό βήμα μετά το διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα έγινε τοπόσημο της πόλης και διάσημο σημείο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών και μουσικών ...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ...

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: «Ο Κασσελάκης ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%»

«Αν συνεχιστούν οι κόντρες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα διασπαστεί, αλλά θα εκραγεί - Πολύ σοβαρή η καταγγελία της Νοτοπούλου, να δοθούν όλα...