Σταύρος Μαυρίδης: Πρόσφατα είδα την Αγία Φωτεινή μπροστά μου, μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά


O ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, αναφέρεται μεταξύ άλλων, στον εθισμό του στο αλκοόλ και την βοήθεια που λαμβάνει από την πίστη του.

Τι ήταν αυτό που τότε σας έκανε να βρείτε καταφύγιο στο αλκοόλ;

Μου άρεσε το αλκοόλ και έχασα τον έλεγχο. Τρεις είναι οι μέγιστοι κίνδυνοι στη ζωή μας. Το αλκοόλ, ο τζόγος και τα ναρκωτικά. Ήταν και λίγο κληρονομικός, λόγω DNA, ο εθισμός μου στο αλκοόλ.

Πως ξεφύγατε από το αλκοόλ;

Με τη δύναμη του Θεού κυριολεκτικά. Τώρα πια δεν πίνω ούτε σταγόνα. Το αλκοόλ δεν ελέγχεται και όποιος το λέει, είναι ψεύτης. Έχω μια πολύ καλή και σπουδαία ψυχίατρο και τον πνευματικό μου, τον πατέρα Χρήστο από τον Φοίνικα Σαλαμίνας και μου δίνουν δύναμη.

Πιστεύετε πολύ στον Θεό;

Ο Θεός με έσωσε από όλες τις δυσκολίες. Πρόσφατα είδα την Αγία Φωτεινή μπροστά μου και μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έδωσε δύναμη γι’ αυτό και ξαναμπαίνω πολύ δυναμικά στον χώρο.

To άρθρο Σταύρος Μαυρίδης: Πρόσφατα είδα την Αγία Φωτεινή μπροστά μου, μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα έγινε τοπόσημο της πόλης και διάσημο σημείο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών και μουσικών ...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ...

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: «Ο Κασσελάκης ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%»

«Αν συνεχιστούν οι κόντρες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα διασπαστεί, αλλά θα εκραγεί - Πολύ σοβαρή η καταγγελία της Νοτοπούλου, να δοθούν όλα...