Γιώργος Αμούτζας: «Είμαι ερωτευμένος, καλώς είπαμε ναι στο J2US με την Τάνια Μπρεάζου»


Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Τάνια Μπρεάζου, την παρτενέρ του στο J2US έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ο Γιώργος Αμουτζάς ανέφερε ότι αισθάνεται άσχημα που τον ρωτούν για τα προσωπικά του: «Πάρα πολύ! Πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Δεν με τσαντίζει αλλά αισθάνομαι άβολα πραγματικά».

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ζευγάρι με την Τάνια Μπρεάζου απάντησε: «Καλώς είπαμε ναι στο J2US και οι δύο», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ερωτευμένος απάντησε: «Ναι αμέ!»

To άρθρο Γιώργος Αμούτζας: «Είμαι ερωτευμένος, καλώς είπαμε ναι στο J2US με την Τάνια Μπρεάζου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός live: Κακό ξεκίνημα από τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague,...

GPO: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ

Το 77,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ λέει ότι ο Ανδρουλάκης μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του - Κατά του αποκλεισμού Κασσελάκη το 55,4%...

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός live: Κακό ξεκίνημα από τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς… επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης, που βρήκε νικητές και πρωταθλητές Ευρώπης...

Κάρλα Μπρούνι: «Άγγελος» της Victoria’s Secret στα 56 της

Μαγνητίζει και στα 56 της η Κάρλα Μπρούνι! Η πρώην πρώτη...