Γιώργος Κωνσταντίνου: Η σάτιρα δεν έχει ούτε δεσμεύσεις ούτε απαγορεύσεις


“Εγώ είμαι εναντίον των απαγορεύσεων στη σάτιρα” υπογραμμίζει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Θέση στη σάτιρα που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στον Στέφανο Κασσελάκη, μέσω της περίφημης σκηνής στην ταινία “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” όπου και πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, πήρε ο Γιώργος Κωνσταντίνου μέσω της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα την Τετάρτη.

“Η σάτιρα δεν έχει ούτε δεσμεύσεις ούτε απαγορεύσεις. Δηλαδή είμαι εναντίον των απαγορεύσεων στη σάτιρα, εκτός κι αν είναι μια σάτιρα η οποία θίγει κάποια δεδομένα όπως τα παιδιά και την οικογένεια σου.

Από εκεί και έπειτα, όμως, το να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε κομμάτι για να σατιρίσεις κάτι που έχει γέλιο και πλάκα εγώ είμαι υπερ” τόνισε αρχικά ο έμπειρος ηθοποιός.

“Δεν νομίζω ότι να τα παίρνουν τόσο στα σοβαρά αυτά τα πράγματα! Οι άνθρωποι πρώτα δείχνουν τη ζωή τους, εμείς παίρνουμε αυτό που δείχνουν οι ίδιοι και απλώς το σατιρίζουμε.

Οι ίδιοι όμως ξεκινάνε και τα δείχνουν αυτά τα πράγματα. Όλοι βέβαια, δεν είναι μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης. Υπάρχουν πάρα πολλοί”.

“Υποστηρίζω πάρα πολύ την ελευθερία του ατόμου. Θέλω και γω ο ίδιος να είμαι έτσι, δηλαδή να ζω με έναν τρόπο για τον οποίο δεν θα κάθομαι να σκεφτώ τα σχόλια, τα άδικα, τα κακά και τα θρησκευτικά που όλοι τα χρησιμοποιούν.

Είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και είναι φυσικό να σε σχολιάσουν, αυτό είναι και κάτι το οποίο είναι κακό και ενοχλητικό” συμπλήρωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

To άρθρο Γιώργος Κωνσταντίνου: Η σάτιρα δεν έχει ούτε δεσμεύσεις ούτε απαγορεύσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε χαμό στα αποδυτήρια: «Ελλάς ολε, ολε μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket U20»

Δείτε τον χαμό στα αποδυτήρια της Εθνικής Νέων Ανδρών μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20. Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε του...

Η απίστευτη υποδοχή στον Γιώργο Βελισσάρη στη Λακωνία με καπνογόνα και κλαρκ με 100 κιλά γαρίφαλα

Επική υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι στο Γεράκι Λακωνίας ο Γιώργος Βελισσάρης, καλεσμένος του Συλλόγου Νέων του χωριού. Οι κάτοικοι στο Γεράκι Λακωνίας υποδέχθηκαν τον...