Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: Είναι αδιάφορη και ασεβής, αυτό με ενοχλεί


Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το σπίτι που αγόρασε από κοινού με τον Φρέντυ Γερμανό αλλά και τη σχέση της με την κόρη του Ναταλία Γερμανού, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου, τελευταία σύζυγος του μεγάλου δημοσιογράφου, παρουσιαστή και συγγραφέα, Φρέντυ Γερμανού, έδωσε συνέντευξη στο «Λοιπόν» για την περιπέτεια με το σπίτι της που έβγαινε σε πλειστηριασμό, με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά και για τη σχέση με τη Ναταλία Γερμανού.

-Τα προβλήματα που είχατε με το σπίτι σας που έβγαινε σε πλειστηριασμό, ξεπεράστηκαν;

«Το σπίτι μου το είχα και θα το έχω! Απλά τώρα δεν έχω λεφτά. Είχα μάθει να ζω με τα χρήματά μου, να κάνω το κέφι μου και τα ταξίδια μου και να ζω ακριβά. Αυτά τέλειωσαν όλα!

Πούλησα ένα διαμέρισμα στο Μάτι, έχασα όλα μου τα λεφτά για να κρατήσω το σπίτι που μένω. Και να πάω στα δικαστήρια, δεν ξέρω αν θα δικαιωθώ. Δεν έχω και τις ψυχικές αντοχές για να κάνω κάτι τέτοιο. Θα υπάρχουν εντάσεις που τώρα δεν είμαι σε θέση να τις αντέξω.

Ειδικά αυτόν τον καιρό που ξεπεράσαμε το πρόβλημα υγείας που είχε ο σύντροφός μου με τον καρκίνο. Περάσαμε μεγάλο φόβο μπορώ να σου πω».

-Είναι αλήθεια ότι είχατε πάρει τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού, για να ζητήσετε οικονομική βοήθεια κι εκείνη σας αρνήθηκε;

«Όχι ποτέ! Δεν τηλεφωνιόμαστε με τη Ναταλία Γερμανού. Δεν την ενδιαφέρει τι κάνω και πώς είμαι. Με στεναχώρησε αρκετές φορές αυτό, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να ασχολούμαι γιατί η Ναταλία δεν μου μιλάει».

Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας μιλάει η Ναταλία Γερμανού; Ουσιαστικά την μεγαλώσατε εσείς;

«Η αλήθεια είναι ότι σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδερφάκια. Αργότερα την είχα σαν παιδί μου. Ήμασταν για πολλά χρόνια μαζί και είχαμε άριστες σχέσεις και επαφές.

Ξαφνικά κάτι έγινε, κάτι άκουσε κι έκοψε την επικοινωνία μαχαίρι. Είναι αδιάφορη και ασεβής, αυτό με ενοχλεί. Δεν με νοιάζει που δεν με καλεί στην εκπομπή της, με καλούνε δεκαπέντε άλλες εκπομπές».

-Όταν έμαθε ότι κινδυνεύει να χαθεί το σπίτι του πατέρα της, δεν σας πήρε τηλέφωνο για να σας βοηθήσει;

«Σκασίλα της! Εδώ γελάμε! Το σπίτι αυτό το είχαμε πάρει από κοινού με τον Φρέντυ. Τώρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το σπίτι μου. Έχω κάποιες υποχρεώσεις οικονομικές ακόμη που πρέπει να τακτοποιήσω και όλα καλά».

To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: Είναι αδιάφορη και ασεβής, αυτό με ενοχλεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο...

Θερινές εκτώσεις: Προσοχή στο καρτελάκι

Στόχος των εμπόρων είναι τζίρος άνω των περυσινών...

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα

O Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ θα υποδεχθεί και θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αντιναύαρχο Καντίρ Γιλντίζ ...

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές πράξεις, και οι 14 παραμένουν κρατούμενοι ...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο Diamond League του Παρισιού, καθώς με άλμα στα 2,10 μέτρα, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο...