Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης μετά από τροχαίο ατύχημα


Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης μετά από τροχαίο ατύχημα, ενώ αναβάλλεται η συναυλία του μαζί με την Γιώτα Νέγκα στο θέατρο Λυκαβηττού.

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής του, ο Μάριος Φαγκούλης είχε ένα ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα.

Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

To άρθρο Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης μετά από τροχαίο ατύχημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων