Μελίνα Ασλανίδου για το θάνατο του αδερφού της: Έγινε η ανατροπή και είπα ότι τώρα ζεις


«Αυτό έχει γράψει μέσα μου γιατί όταν “φεύγει» ένας νέος άνθρωπος λες “ρε παιδιά τι έγινε τώρα;”», δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου.

Τη Μελίνα Ασλανίδου υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μίλησε για τον θάνατο του αδερφού της και τα συναισθήματά της.

«Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στη ζωή μου κι εκεί έγινε η ανατροπή κι είπα ότι “τώρα ζεις και θα το κυνηγήσεις”.

Είναι σκληρό μάθημα, αλλά η ζωή είναι έτσι. Αυτό έχει γράψει μέσα μου γιατί όταν “φεύγει” ένας νέος άνθρωπος “λες ρε παιδιά τι έγινε τώρα;”.

Γιατί να “φεύγουν” τα νέα παιδιά; Η φυσιολογική ζωή λέει ότι ένας άνθρωπος θα μεγαλώσει, θα κάνει την οικογένειά του και μετά θα “φύγει”. Αυτό είναι λίγο ανάποδο τώρα» δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου.

  

Για το ξεκίνημα της καριέρας της, είπε: «Η πρώτη μου επαφή στην Αθήνα ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα, τον μεγάλο μου δάσκαλο. Όταν ήρθα, έμενα στην Ομόνοια σε ένα ωραίο ξενοδοχείο».

To άρθρο Μελίνα Ασλανίδου για το θάνατο του αδερφού της: Έγινε η ανατροπή και είπα ότι τώρα ζεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Διπλωματικές πηγές: Η Ελλάδα σταθερά προσηλωμένη στη λύση της επανένωσης της Κύπρου

Οι ελληνικές θέσεις για το Κυπριακό είναι σαφώς διατυπωμένες και πάγιες εδώ και δεκαετίες, τονίζουν ...

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου»

Ο Νίκος Πλακιάς έκανε την αποκάλυψη για τα Τέμπη λέγοντας πως η διαδικασία που έχει γίνει γνωστή ως «μπάζωμα» και για την οποία,...