Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024


Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της επικοινωνίας σου και αυτή είναι μια ενισχυτική διέλευση! Είναι ένα από τα πολλά σημάδια ενός αυξανόμενου θέματος που θα σε βρίσκει όλο και πιο εξωστρεφή και διαδραστική όσο προχωρά ο μήνας.

Έχεις την τάση να προσεγγίζεις λίγο περισσότερο και καθώς το κάνεις, αποκτάς νέα έμπνευση. Θα απολαμβάνεις περισσότερη ευχαρίστηση στις καθημερινές σου υποθέσεις, θα συνδέεσαι με φίλους, θα εξερευνάς ψυχικά ενδιαφέροντα ή θέματα ή θα μαθαίνεις νέα πράγματα.

Μέχρι τις 11/7 φέρνεις περισσότερη γοητεία και διπλωματία στις επικοινωνίες σου. Καθώς η μέρα προχωρά αφήνεις πιο εύκολα στην άκρη την υπερβολική σκέψη και συνδέεσαι με την επιθυμία σου να είσαι πιο παραγωγική.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη μόλις άφησε το ζώδιο σου και μετακόμισε στον ηλιακό 2ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 11/7. Η αίσθηση του τι είναι πολύτιμο είναι ισχυρή και μπορεί κάλλιστα να πετύχεις μερικές εξαιρετικές προσφορές. Είναι μια καλή διέλευση για επαγγελματικούς λόγους και για προσωπική άνεση και απόλαυση επίσης.

Αυτή η επιρροή σε τοποθετεί καλά για να απολαύσεις τον εαυτό σου χωρίς ή λιγότερη αυτοσυνείδηση. Η εστίαση είναι στη δημιουργία των πόρων σου. Η αγάπη αφορά περισσότερο την ασφάλεια και την άνεση και οι στοργές σταθεροποιούνται, καθώς εκτιμάς τις απλούστερες απολαύσεις.

Το να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ενισχύσεις την επιχείρηση σου ή το εισόδημα σου και οι σχέσεις που ήδη υπάρχουν, μπορούν να ωφεληθούν από τη σταθερότερη ενέργεια.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στο ζώδιο σου για μια διαμονή που θα διαρκέσει έως τις 11/7. Είναι μια χαρούμενη διέλευση που μπορεί να τονώσει το μαγνητισμό και την ελκυστικότητα σου, καθώς και την όρεξη σου για διασκέδαση, ευχαρίστηση και ψυχαγωγία.

Οι άνθρωποι σε βλέπουν πιο ευγενικά και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Η προηγούμενη διέλευση σου έδωσε χρόνο και ευκαιρία να επεξεργαστείς τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με το συναισθηματικό και ρομαντικό σου παρελθόν ή να θεραπεύσεις κάποιες παλιές πληγές πριν συγκεντρώσεις τη δύναμη για να προχωρήσεις.

Τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είσαι πιο εκφραστική και σίγουρη για τις ανάγκες και τις στοργές σου.

Λέων: Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και εσύ αναζητάς πιο συχνά ευχαρίστηση και ήσυχες, ιδιωτικές στιγμές και ίσως ακόμη και στο παρελθόν. Αυτός ο κύκλος σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις τα συναισθήματα χαλαρώνοντας την ανάλυση τους.

Μπορεί να είναι μια όμορφη περίοδος για να απολαύσεις κάποιο χρόνο διακοπής. Μπορεί να υπάρχει μυστήριο στην ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα και τις στοργές σου. Μπορεί να στοχεύσεις να απελευθερώσεις παλιές ή ξεπερασμένες συμπεριφορές και να ανοίξεις χώρο, ώστε νέες εμπειρίες και στοργές να μπουν στη ζωή σου.

Σήμερα, η Αφροδίτη σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα και έρχεσαι σε επαφή με μερικές από τις κρυφές δυνάμεις στη ζωή σου που μπορεί να υπονομεύουν τις σχέσεις σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Κέρκυρα: Απεγκλωβίστηκαν μητέρα με το παιδί της και η σορός του οδηγού του λεωφορείου (βίντεο)

Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών χρειάστηκε περίπου μιάμιση ώρα καθώς το μπροστινό μέρος του λεωφορείου είχε σφηνωθεί στο σταθμευμένο φορτηγό.   ...

Formula 1: Η αδιανόητη βουτιά του Φερστάπεν πάνω στον Χάμιλτον

Ο Μαξ Φερστάπεν έχασε… τα λογικά του για μία στιγμή στο Grand Prix της Formula 1 στην Ουγγαρία, πέφτοντας πάνω στον Λιούις Χάμιλτον,...

Στράτος Τζώρτζογλου: «Γνώρισα και συνεργάστηκα με ανθρώπους που με ήθελαν ερωτικά αλλά δεν μου την έπεσαν ποτέ»

«Ο πατέρας μου και η μάνα μου είχαν πει: «Μη γίνεις ηθοποιός γιατί θα πρέπει να περάσεις από κρεβάτια». Αυτό ισχύει» παραδέχθηκε ο...