Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχω πει “τα παρατάω” στα 22 χρόνια σχέσης με τη γυναίκα μου»


«Καλό είναι να οριοθετούμε τις οθόνες γιατί δυστυχώς μπορεί τα παιδιά να πέσουν θύματα», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφορικά με τα παιδιά του, τη σχέση του με τον σύζυγό του και πως ο ίδιος «βλέπει» την πατρότητα.

«Τα παιδιά μου νομίζω μου μιλάνε, έχουμε καλή σχέση. Είναι στην προεφηβεία και είναι ωραία πρέπει να μπαίνεις στη λογική τους.

Είναι και όλα αυτά τα ταμπού τώρα στην προεφηβεία, για την σεξουαλικότητα για το τι ζητάνε από τη ζωή. Είμαι πολύ κατά του ότι η γυναίκα κάνει τον άχαρο ρόλο του αυστηρού γονιού. Αυστηρός σημαίνει σαν λέξη τηρώ, μου αρέσει να πούμε κάτι και να προσπαθήσουμε να το τηρήσουμε. Δεν σημαίνει ότι το καταφέρνουμε, αλλά υπάρχει προσπάθεια», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

 

«Καλό είναι να οριοθετούμε τις οθόνες γιατί δυστυχώς μπορεί τα παιδιά να πέσουν θύματα σε είτε εκφοβισμού και εκμετάλλευσης είτε του ίδιου τους του εαυτού.

Υπάρχει αγκαλιά, αγάπη, νιάσιμο, δέσιμο. Καταλαβαίνουν ότι είμαστε φίλοι τους», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Αναφορικά με τις δυσκολίες που έχει περάσει με τη σύζυγό του στη σχέση τους, ο ίδιος είπε: «Η συνταγή είναι να αποδέχεσαι τις στιγμές που θες να είσαι με τον άλλον άλλα και τις στιγμές που περνάς άσχημα».

Και συνέχισε: «Οι δυσκολίες είναι στη ζωή. Έχω πει “Τα παρατάω”, είμαστε 22 χρόνια μαζί, αλίμονο. Λέγαμε στα παιδιά δεν χρειάζεται να τσακώνεστε και να βρίζεστε, πρέπει να κρατάς τα επίπεδα του σεβασμού ψηλά».

To άρθρο Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχω πει “τα παρατάω” στα 22 χρόνια σχέσης με τη γυναίκα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

Η Ελίζα Βόζενπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...