Χώρισαν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης 


Οι λόγοι που η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια, δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη έπεσαν πριν από σχεδόν έναν μήνα, σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο personal trainer και επιχειρηματίας δεν είναι πια μαζί έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (19.06.2024). Σύμφωνα με το star.gr ο χωρισμός έχει επέλθει εδώ κι έναν μήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκαναν αναρτήσεις στα social media, από διακοπές ή κοινές στιγμές τους και εύχονταν ο ένας στον άλλο για γιορτές και γενέθλια.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είχαν αραιώσει.

Η τελευταία κοινή τους έξοδος που είναι γνωστή, ήταν εκείνη τον περασμένο Μάρτιο όταν διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Η Μελίνα Νικολαΐδη είχε βρεθεί πρόσφατα στο κέντρο όπου εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου, χωρίς τον σύντροφό της. 

Η 20χρονη Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει στο Λονδίνο αλλά βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα για να περνά χρόνο με τους γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

To άρθρο Χώρισαν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

Η Ελίζα Βόζενπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...