Καίτη Γαρμπή: Δεν υπάρχει λόγος για το φιλτραρισμένο, κυκλοφορώ στον κόσμο, δεν μπορεί να είμαι άλλη στα κοινωνικά δίκτυα


“Η σχέση μου με τον χρόνο είναι φιλική. Με προσέχει, με αγαπά και τον αγαπώ κι εγώ. Δεν τον κακομεταχειρίζομαι, ούτε κάνω πράγματα που μπορεί να βλάψουν την υγεία μου και την εξωτερική μου εμφάνιση.” ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

Την Καίτη Γαρμπή συνάντησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας για το Fay’s Time και μίλησε για τον γιο της Δημήτρη και για την εξωτερική της εμφάνιση.

“Είναι καταπληκτικά να συνεργάζομαι με τον Δημήτρη. Δεν έχω καλύτερο και σκέφτομαι από τώρα τη στιγμή που δεν θα είναι μαζί μου γιατί μη νομίζετε δεν πολυθέλει. θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Σκέφτομαι τη στιγμή και μελαγχολώ.

Είναι πάρα πολλές οι συμβουλές που έχει πάρει κι οι περισσότερες είναι από τον πατέρα του, οπότε αυτό που του λέει ο Διονύσης είναι ότι ό,τι κάνει να το κάνει τέλεια. Τουλάχιστον προσπαθεί. Εγώ από την άλλη είμαι πιο ελαστική, τον βλέπω, τον καμαρώνω, το ζω κάθε βράδυ και βλέπω και την προσπάθειά του και το πόσο καλός γίνεται φορά με τη φορά.

Αν δεν ήταν καλός, είναι το μόνο σίγουρο ότι θα του το λέγαμε γιατί είμαστε οικογένεια καλλιτεχνών και πρέπει να είμαστε αυστηροί πρώτα με το ίδιο μας το παιδί γιατί βγαίνει έξω στον κόσμο κι ο κόσμος δεν χαρίζεται.

Ο Δημήτρης πέρασε από τις συμπληγάδες που ονομάζεται Διονύσης κι αν ο Διονύσης είπε ότι όλα είναι οκ, θα είναι. Είναι εξωφρενικά άδικο να συγκρίνουν ένα παιδί 24 χρονών με εμάς, που ο καθένας μας έχει μία καριέρα πάνω από 30 χρόνια κι εκείνος δεν είναι 30 καν.

Θα πρέπει να συγκρίνουμε τον Διονύση και την Καίτη στην τότε εποχή κι είναι ο Δημήτρης καλύτερος σε σχέση με το πως ήμουν εγώ τότε” ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

“Η σχέση μου με τον χρόνο είναι φιλική. Με προσέχει, με αγαπά και τον αγαπώ κι εγώ. Δεν τον κακομεταχειρίζομαι, ούτε κάνω πράγματα που μπορεί να βλάψουν την υγεία μου και την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό το ψεύτικο και φιλτραρισμένο.

Πώς θα είμαι στο Instagram με δέκα φίλτρα; Κυκλοφορώ στον κόσμο, δεν κρύβομαι στο σπίτι και βγαίνω στο super market. Δεν μπορεί να είμαι άλλη στα κοινωνικά δίκτυα κι άλλη έξω.” πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

To άρθρο Καίτη Γαρμπή: Δεν υπάρχει λόγος για το φιλτραρισμένο, κυκλοφορώ στον κόσμο, δεν μπορεί να είμαι άλλη στα κοινωνικά δίκτυα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

Η Ελίζα Βόζενπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...