Όλγα Λαφαζάνη: Μου ήρθε ένα μέιλ που έλεγε ότι σήμερα το παιδί σας θα γυρίσει σπίτι κουρεμένο


«Την κούρεψαν στο σχολείο, πήραν το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά», λέει η Όλγα Λαφαζάνη.

Η Όλγα Λαφαζάνη ήταν σήμερα (29.06.2024) καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας». Η δημοσιογράφος, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μίλησε για την ενδοσχολική βία που υπέστη η κόρη της.

«Ήταν 4 ετών και πήγαινε στον παιδικό σταθμό. Δεν πίστευα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να υπάρξει σχολικός εκφοβισμός. Είχε πάει σε ένα σχολείο να κάνει προσαρμογή έτσι ώστε να ξεκινήσει ομαλά τον Σεπτέμβρη την σχολική χρόνια. Μετά από έναν μήνα, μου είπε ότι κάποια παιδάκια της μιλάνε άσχημα, την φοβίζουν ή κινούνται λίγο επιθετικά.

Πίστεψα την κόρη  μου αλλά πίστευα ότι μπορεί να είναι και μία αντίδρασή της για να μην πάει στο σχολείο και να είναι μαζί μου στο σπίτι. Αυτό γινόταν όλο και πιο έντονα και πήγα στο σχολείο για να με ενημερώσουν. Η κόρη μου άρχισε να μου λέει ποια παιδάκια την πειράζουν.

Μου είχε κάνει εντύπωση όταν πήγα στο σχολείο ότι είχαν καλέσει και τους γονείς αυτών των παιδιών, οι οποίοι φώναζαν και έλεγαν ότι «το δικό τους το παιδί δεν κάνουν τέτοια πράγματα». Μου είπαν από το σχολείο ότι θα επιληφθούν επί του θέματος», είπε αρχικά η Όλγα Λαφαζάνη.

Η Όλγα Λαφαζάνη είπε στη συνέχεια: «Τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε στο σχολείο και κάποια στιγμή δέχομαι ένα email από το σχολείο ότι “το παιδί σας θα επιστρέψει με κουρεμένα λίγο τα μαλλιά του, μην ανησυχήσετε, έγινε ένα ατύχημα στο σχολείο και πήραν κάποια παιδάκια το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά”. Δεν πίστευα στα αυτιά μου.

  

Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι ήταν μόνο δύο τούφες. Επέστρεψε στο σπίτι και όντως της είχαν κουρέψει 2-3 τούφες. Δεν έχει σημασία το πόσο της έκοψαν αλλά η κίνηση ως κίνηση. Ήταν τρομαγμένη αλλά χωρίς να το δείχνει, ήταν στεναχωρημένη. Την ρώτησα τι συνέβη και μου είπε, και μάλιστα μου είπε ότι ήταν 3 παιδάκια και εκείνη μόνη της και δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

To άρθρο Όλγα Λαφαζάνη: Μου ήρθε ένα μέιλ που έλεγε ότι σήμερα το παιδί σας θα γυρίσει σπίτι κουρεμένο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Περπατήστε ξυπόλητοι για την υγεία των ποδιών σας, λένε οι ειδικοί

Έχετε νιώσει πότε να θέλετε να πετάξετε τα...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ ...