Ντάνιελ Νούρκα: «Όταν έψαχνα σπίτι στην Αθήνα δυσκολεύτηκα λόγω της Αλβανικής καταγωγής μου»


Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για το λόγο ότι κατάγεται από την Αλβανια, μίλησε σήμερα (30.06.2024) ο Ντάνιελ Νούρκα, στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Ο Ντάνιελ Νούρκα, ηθοποιός και μεγάλος νιητής του Survivor, τόνισε πως δυσκολεύτηκε να νοικιάσει σπίτι, μόνο και μόνο επειδή κατάγεται από την Αλβανία.

«Όταν ήρθα στην Αθήνα δεν δυσκολεύτηκα να βρω σπίτι, γιατί έμενα με έναν κολλητό μου. Στη μετάβαση μετά, γιατί το “σπάσαμε”, όταν έψαχνα μετά σπίτι, εκεί μου πήρε λίγο χρόνο. Έπεσα σε κάποιες περιπτώσεις, που μου ζητούσαν όνομα για να κλείσουμε ραντεβού και τους έλεγα “Ντάνιελ Νούρκα”», είπε αρχικά.

«Εντάξει, δεν είναι και πολύ ελληνικό, με ρωτούσαν από πού είμαι, τους έλεγα από την Αλβανία και μου έλεγαν ότι “η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ξένους”. Το κατανοούσα», εξήγησε. 

«Δεν μπορούσα να το καταλάβω, αλλά έλεγα οκ, άποψή σου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αλλά εντάξει, όταν κάποιος έχει φτάσει 80 χρονών και έχει αυτές τις αντιλήψεις, είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξει στα 80 του», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

To άρθρο Ντάνιελ Νούρκα: «Όταν έψαχνα σπίτι στην Αθήνα δυσκολεύτηκα λόγω της Αλβανικής καταγωγής μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο...

Θερινές εκτώσεις: Προσοχή στο καρτελάκι

Στόχος των εμπόρων είναι τζίρος άνω των περυσινών...

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα

O Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ θα υποδεχθεί και θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αντιναύαρχο Καντίρ Γιλντίζ ...

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές πράξεις, και οι 14 παραμένουν κρατούμενοι ...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο Diamond League του Παρισιού, καθώς με άλμα στα 2,10 μέτρα, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο...