Στέλιος Ρόκκος: Οι δυσκολίες είναι για να περνάνε και να τις αφήνουμε πίσω μας


«Η αγάπη του κόσμου είναι το φάρμακο» παραδέχεται ο Στέλιος Ρόκκος.

Στις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, με τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, αλλά και στο ενδεχόμενο να τον δούμε προσεχώς στο νέο κύκλο του Voice, αναφέρθηκε ο Στέλιος Ρόκκος σήμερα Παρασκευή (05.07.2024) μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Οι δυσκολίες είναι για να περνάνε και να τις αφήνουμε πίσω μας. Η αγάπη του κόσμου είναι το φάρμακο. Όλο αυτό το αλισβερίσι είναι που με κρατάει σε αυτή την κατάσταση και έχω αυτή την ενέργεια και αυτό το χαμόγελο, που δεν φεύγει από τα χείλη, γιατί είναι μεγάλη η βοήθεια από τον κόσμο», εξομολογήθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής τραγουδοποιός.

«Τηλεοπτικά υπάρχει περίπτωση να σας δούμε, γιατί αναζητείται ο τέταρτος κριτής του Voice» σχολίασε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης ως εξής. «Μακάρι! Άμα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η παρέα αυτή που θα πέρναγα καλά, ναι».

«Θα είναι τέλειο αν βρεθεί και σε καρέκλα coach η Μαρίνα Σάττι. Την αγαπώ πολύ, χωρίς να την ξέρω! Ενεργειακά μου κάνει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή της. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αν της αρέσει αυτό, να συνεχίσει να το κάνει. Απλώς είναι πολύ σπουδαία περίπτωση γιατί έχει μια πολύ ωραία φωνή, είναι μια πολύ ωραία περσόνα, σέξι, γλυκιά, τα πάντα. Δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι» συμπλήρωσε ο Στέλιος Ρόκκος στην εκπομπή του Alpha.

To άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Οι δυσκολίες είναι για να περνάνε και να τις αφήνουμε πίσω μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων