Ευγενία Παναγοπούλου: Η συντήρησή μου ήταν πολύ δύσκολη και μετά επανερχόμουν παίρνοντας κιλά, ένας φαύλος κύκλος


«Από την δική μου εμπειρία έχει τελεσφορήσει μία διατροφή, αλλά μετά δεν πρόσεχα», λέει η Ευγενία Παναγοπούλου.

Η ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου και ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος μίλησαν στο «Όλα για τη Ζωή μας Vita» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την σημασία που δίνουμε στην εικόνα μας όσον αφορά στο βάρος μας.

Η Ευγενία Παναγοπούλου μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με τις δίαιτες: «Από την δική μου εμπειρία έχει τελεσφορήσει μία διατροφή, αλλά μετά δεν πρόσεχα. Οπότε η συντήρησή μου ήταν πολύ δύσκολη και μετά επανερχόμουν παίρνοντας κιλά. Ένας φαύλος κύκλος».

Όπως μοιράστηκε η Ευγενία Παναγοπούλου με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη σε νεαρή ηλικία είχε πάρει επιπλέον 20 κιλά: «Είμαι τυχερή γιατί τα είχα πάρει στην νεαρή ηλικία των 19 – 20 ετών και τολμώ να πω ότι ήταν και χαριτωμένο.

Τα είχα πάρει ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Έκτοτε με μία δίαιτα τα έχασα, και μου έχουν μείνει κάποια κιλάκια, που υπάρχει μια λογική αυξομείωση. Είμαι στο στάδιο που χάνω τα τελευταία 2 – 3 κιλά και θα κάνω συντήρηση για πρώτη φορά».

To άρθρο Ευγενία Παναγοπούλου: Η συντήρησή μου ήταν πολύ δύσκολη και μετά επανερχόμουν παίρνοντας κιλά, ένας φαύλος κύκλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεσμεύεται να συνεχίσει την προεκλογική κούρσα

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μπάιντεν έχει παγιδευτεί σε...

Ζέστη: 10 tips για να μην χάνουμε τον ύπνο μας

Η ζέστη φέτος είναι σα να μην έφυγε...

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Αντούνα σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κινούνται για την...

Οι 5 βασικοί κανόνες για το πρωϊνό που αν τους εφαρμόσεις θα αδυνατίσεις

Το πρωινό γεύμα προσφέρει στον οργανισμό μας την...

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεσμεύεται να συνεχίσει την προεκλογική κούρσα

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μπάιντεν έχει παγιδευτεί σε μια δίνη πολιτικών πιέσεων να παραιτηθεί με τον ίδιο να μη δείχνει διατεθειμένος για κάτι...

Ζέστη: 10 tips για να μην χάνουμε τον ύπνο μας

Η ζέστη φέτος είναι σα να μην έφυγε ποτέ… Και η πολλή ζέστη μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ξεκούρασή μας και επομένως στην...

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Αντούνα σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο. Το όνομα του Ουριέλ Αντούνα έχει ακουστεί για...