Ο πατριός του Μάθιου Πέρι σχολιάζει τις συλλήψεις για τον θάνατο του ηθοποιού – «Οι αδίστακτοι ντίλερ θα λάβουν το μήνυμα»


Ο πατριός του Μάθιου Πέρι, Keith Morrison, λύνει τη σιωπή του με αφορμή τη σύλληψη χθες (15.08.2024) πέντε ατόμων, μεταξύ των οποίων δυο γιατροί, αναφορικά με τον θάνατο του ηθοποιού, που έγινε ευρέως γνωστός με τα «Φιλαράκια».

Ο σταρ των Friends, Μάθιου Πέρι, πέθανε τον Οκτώβριο του 2023, σε ηλικία 54 ετών, λόγω λήψης κεταμίνης και οι πέντε κατηγορούμενοι διώκονται για αδικήματα που αφορούν στη συγκεκριμένο φάρμακο.

«Ήμασταν και είμαστε ακόμα συντετριμμένοι από τον θάνατο του Μάθιου, αλλά μας βοηθά να γνωρίζουμε ότι οι αστυνομικές αρχές πήραν πολύ σοβαρά την υπόθεσή του», ανέφερε σε δήλωσή του ο 77χρονος ανταποκριτής του Dateline.

«Ανυπομονούμε η υπόθεση να πάρει το δρόμο της η δικαιοσύνη και είμαστε ευγνώμονες για την εξαιρετική δουλειά των υπηρεσιών, τα στελέχη των οποίων διερεύνησαν το θάνατο του Μάθιου.

Ο Morrison κατέληξε τονίζοντας πως: «Ελπίζουμε ότι οι αδίστακτοι προμηθευτές επικίνδυνων ναρκωτικών θα λάβουν το μήνυμα».

Ο ηθοποιός απεβίωσε τον Οκτώβριο 2023 λόγω λήψης κεταμίνης. Είχε βρεθεί αναίσθητος μέσα σ’ ένα τζακούζι στην κατοικία του στο Λος Άντζελες.

Το αναισθητικό αυτό, που μερικές φορές χρησιμοποιείται καταχρηστικά για τόνωση ή ευφορία, είχε ληφθεί από τον ηθοποιό υπό επίβλεψη στο πλαίσιο συνεδριών θεραπείας για κατάθλιψη. Όμως ο ηθοποιός «ανέπτυξε εθισμό σ’ αυτό το φθινόπωρο 2023», σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα, Μάρτιν Εστράντα.

Ο προσωπικός βοηθός του, δύο γιατροί, μια ντίλερ ναρκωτικών γνωστή ως η «βασίλισσα της κεταμίνης» περιλαμβάνονται στους κατηγορουμένους και επωφελήθηκαν από τις αδυναμίες του, εξήγησε ο εισαγγελέας. Έδωσαν παράνομα στον Μάθιου Πέρι περίπου 20 φιαλίδια κεταμίνης έναντι 55.000 δολαρίων σε μετρητά μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών.

Ο ένας από τους γιατρούς, ο Σαλβαδόρ Πλασέντσια, κινδυνεύει με κάθειρξη έως 120 ετών.

Ο γιατρός αυτός ήταν ιδιαίτερα κυνικός, σύμφωνα με τον Εστράντα. «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο κρετίνος», είχε γράψει σε ένα SMS το Σεπτέμβριο του 2023.

To άρθρο Ο πατριός του Μάθιου Πέρι σχολιάζει τις συλλήψεις για τον θάνατο του ηθοποιού – «Οι αδίστακτοι ντίλερ θα λάβουν το μήνυμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΟΗΕ: Οι συσκευές επικοινωνίας παγιδεύτηκαν με εκρηκτικά πριν φθάσουν στον Λίβανο

Τι αναφέρει η λιβανέζικη διπλωματική αποστολή στα Ηνωμένα...

Αυτοψία- Φαράγγι Σαμαριάς: Θέλει μεγάλη προσοχή- Ο κίνδυνος ακόμη υπάρχει

Αυτοψία στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο...

Αυτοψία- Φαράγγι Σαμαριάς: Θέλει μεγάλη προσοχή- Ο κίνδυνος ακόμη υπάρχει

Αυτοψία στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο τουρίστριας από κατολίσθηση   ...

Γεραπετρίτης: Το επιτελικό κράτος έχει αλλάξει το υπόδειγμα διακυβέρνησης στη χώρα

«Φταίει το επιτελικό κράτος για το γεγονός ότι δεν έχει υδροδότηση ένα χωριό, για το γεγονός ότι έπεσε πολύ χιόνι ή πολύ βροχή»,...