Χώρισαν Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης μετά από 6 χρόνια σχέσης 


Τίτλους τέλους στη σχέση τους αποφάσισαν να ρίξουν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης. Και το έκαναν υπό άκρα μυστικότητα.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης θεωρούνταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πολύ συχνά ανέβαζαν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ο χωρισμός τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ήρθε στα τέλη Μαΐου αλλά κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε το παραμικρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας χώρισαν «βελούδινα».

Οι ψίθυροι πως κάτι συμβαίνει στη σχέση τους ήρθαν όταν στο πάρτυ γενεθλίων της Δανάης Παππά, ο Λάμπρος Λάζαρης δεν ήταν παρών.

Το γεγονός πως ο χωρισμός τους έγινε χωρίς εντάσεις αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι δυο πρώην σύντροφοι εξακολουθούν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media και κανείς από τους δυο δεν έσβησε τις κοινές φωτογραφίες τους.

To άρθρο Χώρισαν Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης μετά από 6 χρόνια σχέσης  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η κακοκαιρία Boris «χτύπησε» την Ιταλία – Αγνοούμενοι και πλημμύρες στην Εμίλια Ρομάνια

Τα σχολεία σε όλη την Εμίλια-Ρομάνια έκλεισαν, δρόμοι επλήγησαν από κατολισθήσεις και η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει διακοπεί σε ορισμένα σημεία. ...

Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό: Όπλα, λίρες και συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής ...

Σάλος στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι»

Στο φόντο της φωτογραφίας με το γράφημα από δημοσκόπηση φαινόταν μια εσωτερική πισίνα, κάτι που παρατήρησαν οι χρήστες του X, το οποίο πήρε...