Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της Παξ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας – Με ουλές στο πρόσωπο ο 20χρονος μετά το ατύχημα


Η Αντζελίνα Τζολί  και ο γιος της Παξ πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «Without Blood» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το βράδυ της Κυριακής (08.09.2024).

Ο 20χρονος γιος της Χολιγουντιανής σταρ είχε πρόσφατα ένα ατύχημα με την μηχανή του, στο οποίο τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Κατά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου ο Παξ φάνηκε να έχει μερικές ουλές στο μέτωπο, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να ποζάρει δίπλα στην μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί.

Ο 20χρονος Παξ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό από την σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο στις 29 Ιουλίου 2024 στο Λος Άντζελες, την ώρα που οδηγούσε την μηχανή του. Ο ίδιος στη δημόσια εμφάνισή του φορούσε νάρθηκα στο χέρι, κάτω από το μαύρο σακάκι του.

Ο Παξ φαινόταν ευδιάθετος καθώς περνούσε ποιοτικό χρόνο με τη μητέρα του στο μεσημεριανό γεύμα στο Μπέβερλι Χιλς εβδομάδες μετά το ατύχημα.

Η Angelina Jolie μετά το ατύχημα του γιου της, ήταν στο πλευρό του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Pax έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ενώ δεν φορούσε κράνος την ώρα του ατυχήματος. Αυτόπτες μάρτυρες που έμεναν κοντά στην περιοχή και είδαν το συμβάν, αρχικά πίστεψαν ότι ο Pax είχε πεθάνει καθώς τον εντόπισαν αναίσθητο στο έδαφος.

Μόλις έφτασαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο, ο Παξ ανέκτησε τις αισθήσεις του. μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός εμπλέκεται σε τροχαίο.

To άρθρο Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της Παξ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας – Με ουλές στο πρόσωπο ο 20χρονος μετά το ατύχημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα έγινε τοπόσημο της πόλης και διάσημο σημείο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών και μουσικών ...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ...

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: «Ο Κασσελάκης ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%»

«Αν συνεχιστούν οι κόντρες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα διασπαστεί, αλλά θα εκραγεί - Πολύ σοβαρή η καταγγελία της Νοτοπούλου, να δοθούν όλα...