Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Χρήστος Μάστορας ήταν πολύ χάλια όταν του μίλησα στο τηλέφωνο»


Ο Χρήστος Μάστορας δεν θα πλαισιώσει τη Μαρινέλλα στη συναυλία της 25ης Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το δικό της ρεπορτάζ από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Χρήστο Μάστορα μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η οικοδέσποινα του Happy Day στον Alpha κατάφερε να μιλήσει με τον τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο των lifestyle συζητήσεων μετά την απομάκρυνσή του από τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο λόγω προβλήματος υγείας.

«Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος», περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της.

«Του λέω: έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται; Μου λέει: δεν θα ‘θελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε να μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Εγώ άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν έβγαινε η φωνή του. Αν έχεις οξεία γαστρεντερίτιδα που σε έχει αφυδατώσει, είσαι στο κρεβάτι του πόνου», επισήμανε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το πιο στενάχωρο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά. Η κυρία Μαρινέλλα είναι από τις λίγες καλλιτέχνιδες που θα μείνουν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Το να σε έχει διαλέξει σε κάτι τέτοιο δεν γίνεται κάθε μέρα», κατέληξε στο σχόλιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια αδιαθεσία κράτησε τον Χρήστο Μάστορα μακριά από τις πρόβες δημιουργώντας μεγάλο άγχος στην 86χρονη Μαρινέλλα, η οποία με μεγάλη λύπη όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον εξαιρέσει από τη συναυλία.

To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Χρήστος Μάστορας ήταν πολύ χάλια όταν του μίλησα στο τηλέφωνο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χεζμπολάχ: Πρώτη επιβεβαιωμένη επίθεση στο Τελ Αβίβ – Ηχησαν οι σειρήνες

Το Ισραήλ απαντά με βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο...

Άννα Διαμαντοπούλου στον ΣΚΑΪ για το ντιμπέιτ: «Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ»

«Το στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Χεζμπολάχ: Πρώτη επιβεβαιωμένη επίθεση στο Τελ Αβίβ – Ηχησαν οι σειρήνες

Το Ισραήλ απαντά με βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο - Ο πύραυλος της Χεζμπολάχ αναχαιτίστηκε από την ισραηλινή αεράμυνα - Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο...

Παπαθανάσης: Αναβάθμιση του Οικοτροφείου Λυκόβρυσης μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

Η δημόσια δαπάνη του έργου ανέρχεται στα 250.000 ευρώ και σκοπός είναι η αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιρίου και υποδομών του Οικοτροφείου Λυκόβρυσης της...

Άννα Διαμαντοπούλου στον ΣΚΑΪ για το ντιμπέιτ: «Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ»

«Το στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα είναι να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια για την ηγεσία του...