Χίλντα Ηλιοπούλου: Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου

«Ούρλιαζε και μου έλεγε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πατέρα μου», λέει η Χίλντα Ηλιοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε η Χίλντα Ηλιοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους γονείς της, τα παιδιά της, αλλά και το bullying που είχε βιώσει λόγω του ότι ήταν η κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου.

«Διάλεξα να μείνω έκτος τηλεόρασης και θεάτρου για να έχω χρόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου συμμετείχαν σε μεταγλωττίσεις, έκαναν φωνές βασικών ρολών.

Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου, Ντίνου Ηλιόπουλου, έλεγαν “δεν είναι ο πάππους σου;”. Έμπαινα στο σχολικό και ο οδηγός καλοπροαίρετα έλεγε, χόρεψε μας σαν τον μπαμπά σου, άλλα για μένα ήταν εφιάλτης αυτό.

Ένας ηθοποιός μού ούρλιαζε πως δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πάτερα μου, έχει χρησιμοποιηθεί και εναντίον μου. Έχω δεχθεί και άσχημη λεκτική συμπεριφορά και “πέσιμο”.

Υπήρχαν δουλειές που ήταν τόσο ανάποδα και έντονα που δεν ήθελες να δώσεις, αισθανόσουν παράξενα στο χώρο, φώναζαν και μίκραιναν τόσο πολύ τον συνάδελφο», είπε αρχικά η Χίλντα Ηλιοπούλου.

Κλείνοντας, η Χίλντα Ηλιοπούλου είπε: «Η μαμά μου δεν γκρίνιαξε ποτέ. Κατέβαινε χωρίς μαλλιά και νόμιζα θα γκρινιάξει, έπιασε το κεφάλι και είπε “αχ τι καλά που νιώθω”.

Ήταν πολύ σπουδαία γυναίκα, όλη της η ζωή είναι μάθημα για μένα. Ο μπαμπάς μου έλεγε “θα θυμώσω αύριο”, ήταν πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος, δεν έβγαζε ποτέ θυμό».

Ροή Ειδήσεων

Κάλυψη βιοδεικτών από τον ΕΟΠΥΥ – Νοσηλεία κατ΄οίκον σε καρκινοπαθείς

Στην κάλυψη των εξετάσεων για τους βιοδείκτες των...

Ολυμπιακός: Δεν χρειάζεται να είναι καλύτερος από πέρσι – Χρειάζεται μόνο τα… αγαθά της season 2 (vids)

Βιάζονται πολλοί να συμπεράνουν ότι ο νέος Ολυμπιακός του...

Ρωσία: Ξεκίνησαν οι ποινικές διώξεις για άρνηση επιστράτευσης

Ενας 32χρονος ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει το...

Σολτς – Σάντσεθ: Τάχθηκαν υπέρ της κατασκευής του αγωγού MidCAt από την Ισπανία στη Γαλλία

Για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου MidCAt...

Κάλυψη βιοδεικτών από τον ΕΟΠΥΥ – Νοσηλεία κατ΄οίκον σε καρκινοπαθείς

Στην κάλυψη των εξετάσεων για τους βιοδείκτες των γονιδίων του καρκίνου του μαστού BRCA1 και BRCA2 ετοιμάζεται να προχωρήσει ο ΕΟΠΥΥ, καθώς τις...

Ολυμπιακός: Δεν χρειάζεται να είναι καλύτερος από πέρσι – Χρειάζεται μόνο τα… αγαθά της season 2 (vids)

Βιάζονται πολλοί να συμπεράνουν ότι ο νέος Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα είναι σίγουρα καλύτερος από τον περσινό. Και έχουν και μια σειρά από...

Ρωσία: Ξεκίνησαν οι ποινικές διώξεις για άρνηση επιστράτευσης

Ενας 32χρονος ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει το φύλλο πορείας συνελήθφη από τις ειδικές δυνάμεις κρατείται στην απομόνωση ήδη δύο εικοσιτετράωρα. ...