Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Σήμερα αναζητάς ησυχία ή νόημα αλλά θα πρέπει να προσέξεις για τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Λάβε υπόψη σου πως οι άλλοι μπορεί να μην βλέπουν καθαρά ή να παρεξηγήσουν τις ενέργειες ή τις συμπάθειες σου τουλάχιστον προσωρινά. Άνοιξε το μυαλό σου σε νέες εμπειρίες και δυνατότητες, αλλά μην το παρακάνεις.

Ο χρόνος και οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι πολύτιμες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι αρχίζει να εξελίσσεται και να σου αρέσει.

Δίδυμοι: Τα λάθη που πιθανότατα γίνονται τώρα οφείλονται σε υπερβολικές προσδοκίες και έλλειψη προνοητικότητας για αυτό καλά θα κάνεις να κρατηθείς προσγειωμένη. Επίσης οι υποσχέσεις που δίνονται τώρα δεν είναι εύκολο να τηρηθούν.

Οι τρέχουσες μεταφορές ενδέχεται να σε απομακρύνουν προσωρινά από τις προτεραιότητες σου ή μπορούν να επηρεάσουν τη συγκέντρωση σου. Η τύχη είναι μαζί σου σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Καρκίνος: Σήμερα υπάρχει μια τάση να δίνονται υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν ή να γίνονται δηλώσεις που οι άλλοι παρερμηνεύουν ή υπερεκτιμούν. Με τις σημερινές μετακινήσεις που διεγείρουν την υπέρβαση ίσως είναι καλύτερο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τα συνήθη όρια σου.

Στα εργασιακά φαίνεται να είσαι διχασμένη για το πόση ένταση θέλεις από τις δραστηριότητες ή τις αλληλεπιδράσεις σου. Ανταπόδωσε την αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν ξυπνάει και ίσως επιδιώξεις μια επανασύνδεση.

Λέων: Πρόσεξε τις λεπτομέρειες που αγνοείς με την ενέργεια του Δία να είναι εξέχουσα και προκλητική. Μια ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει στην αναζήτηση νέων απολαύσεων ή σε κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις.

Ταυτόχρονα βέβαια δεν θα πρέπει να παρασυρθεί από τις υπερβολικές προσδοκίες σου. Αυτά που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά μπορεί να ωφεληθούν από μια στάση αναμονής. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ροή Ειδήσεων

Νέα μέτρα στήριξης για την ενέργεια ανακοινώνει ο Κώστας Σκρέκας

Υπενθυμίζεται ότι ως σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου μπορούν...

Καιρός σήμερα: Ζέστη και βόρειοι άνεμοι σε όλη τη χώρα – Πού θα βρέξει

Στην Αττική ο υδράργυρος θα «δειξει» έως 35...

Θανάτωση Χιμπατζή: Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από κλιμάκιο του ΥΠΕΝ

Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πραγματοποίησε Αρμόδιο κλιμάκιο του...

Κάποιος να μας ακούει για να μην πάθουμε άνοια

Η ουσιαστική επικοινωνία που παρέχει υποστήριξη στους ηλικιωμένους...

Νέα μέτρα στήριξης για την ενέργεια ανακοινώνει ο Κώστας Σκρέκας

Υπενθυμίζεται ότι ως σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα Power Pass  οι δικαιούχοι της αποζημίωσης έως και 600 ευρώ...

Καιρός σήμερα: Ζέστη και βόρειοι άνεμοι σε όλη τη χώρα – Πού θα βρέξει

Στην Αττική ο υδράργυρος θα «δειξει» έως 35 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη έως 34. ...

Θανάτωση Χιμπατζή: Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από κλιμάκιο του ΥΠΕΝ

Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πραγματοποίησε Αρμόδιο κλιμάκιο του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος μετά την θανάτωση του χιμπατζή ...